tjeena tjabba det är mansslukaren här


3e dagen utan godis och fett nu då. gött! av egen erfarenhet vet jag att det blir bara enklare och enklare för varje dag. är dock SUUUGIIG på att träna. det är så nedrans fint väder och det händer så mycket kul att sola och festa är det enda jag hinner med höhö-

igår blev det en spontanutgång!
trots ordet skabb stod skrivet i min panna.lyckades jag raka mig under armarna och sätta på mig något lukta gott. okej..Jag var hemma vid 5 tiden..med 2 nr från 2 nya pojkar.
en skitnsygg skateare som verkade as trevlig och go.24år..
SEN en AAASSSNYYYGg pojke som fick mig att dräggla rakt ut..alltså..typ "hej jag är armani modell utseende" 26 år..(A) men han har dock inte hört av sig något mer sen inatt..den jävlen..aja kul med uppmärksamhet trots fett och annat!

sommar och fett

vet ni vad jag gjort dem 2 seaste dagarna?  INGENTING. baaraa solat och badat. igår så var jag och en ny kompis AL ute vid en sjö och baa sthteekte i 7 timmar. och idag har lag legat ute på balkongen topläss och solat boobisen höhö.
lyckats hålla mig borta från godis och fett i 2 dagar..woow..haha. käkat sallader och räkor o kräftor. MÅSTE GÅ NER I VIKT. AL min nya kompis är og den vackraste tjejen jag nånsin lärt känna..och snyggaste kroppen. IRL thinpoo på hög nivå! kom upp hemska bilder på mig på facebook. såg tjvkare än tjckats ut. men jag bugar  tackar. får mig bara ennu mer taggad.


midsommarhelgen!

fredag: Ng kom hem till mig på eftermiddagen då vi fixade oss och åt midsomarmat! sen åkte vi med hennes pojkvän till en sjö där det fest. det var grill och bad som gällde! redan efter några timmar däckade NGs pojkvän hon dem ville dra hem. men jag var såå inte redo för det. jag träffade en kille där..S.. SKITSYGG och charmig. namamnam..han ville att jag skulle hänga med på efterfest och han sa att dem fanns massa sovplatser där. jag nappade..det verkade lovande me bara efter EN timma så så sa han som bodde där att han skulle på peace & love festivalen och att alla var tvungna och dra. men gick det några bussar? NÄ! så han killen S erbjöd sig att jag kunde sova hos honom. jag var ju tvungen att säga ja..vad skulle jag annars göra? trodde han borde själv eftersom han var så pass gammal men nejdå. han bodde hemma i världens jävla mansion. vi börrjade hooka upp men jag sa rätt ut att ja tänkte INTE ha sex med honom. men daamn visste han vad han gjord eller? han försökte dock hela natten..men tidigt på morgonen vid 5 tiden somnade han och ja försökte smya ut sängenmen pojken vaknade och drog mig tllbaka i sängen haha. jag gjorde ett nytt försök halv 7 och jag lyckades hhaa. var hemma vid 8 och gick o lade mig vid 10.

lördag:gick upp vid ett tiden och dushade och käkade sen vid 6 bar det av till min kompis jo som skulle ha grillfest hemma hos sig. vi var typ 15 killar och fyra tjejer haha. roligaste kvälle på länge. vid 2 tide på morgonen hoppade alla som var kvar ner i jacuzzin och vi satt där i 3 timmar. kände dock inte för att hooka upp me någon. fick aldeles för mycket action natten innan haha. åkte hem ty halv 12 nästa dag.


God morgon!

 

WOOOW
första dagen igår på jobbet. and it was great! trivs as bra! och det bästa är att man ALDRIG sitter still. börjar halv 8 idag.
blev tyvärr ingen träning igår för jag var så nedrans trött efter jobbet. men idag så!!

ha en grym dag! <3


matchema & träning - måndag

hallå godingar
börjde morgonen med ett möte med min chef, ska börja jobba imorgon!! :D cashfloow haha. sen möttte jag upp NG så lunchade vi på tintin, sen drog vi hem till mig och låg och shteekte ute o käkade jordgubbar. NAMNAM smsar med han nya killen J med :D:D
kom precis hem från träningen med. ÅH vilken najs dag ju (:

o jaa jag har haft den bilden många ggr, men jag ÄLSKAR DEN


2 knäckebröd, skinka, ägg, yoghurt (200 kcal)
1 kycklingrörsgrej (300 kcal)
jordgubbar (25 kcal)


träning i gym crosstrainer (-600 kcal)

dagens intag: minus 85 kcal

mensjävel


hm jag får nog ta kontakt med läkare snart. min PMS går öer styr varje månad. det är inte som om jag bara är lite lättirretterad precis. utan jag tappar kontrollen totallt. otrolig ångest, självmordstankar, jätteledsen, superarg att jag sparkar och bankar sönder saker. och när väl mensen kommer kan jag inte fatta att det var jag som gjorde och tänkte allt det där..

har iallfall vart en UNDERBAR helg. först hemmafest hos MH med goa tjejer, vin och sen kom de lite pojkar. på lördagen fyllde en tjejkompis 20. hennes mamma hämtade mig och NG i en cab. solen trålade! och det bästa är att dem bor asfint vid havet. vi fick välkomstchampange, mat och tårta! hur ambitiöst som helst! verkligen hur jävla kul som helst. FÖRUTOM att det BARA var par där. jag var den enda singeln. kände mig så ensam..saknar M den jävla kukhoran.

aja, IMORGOOON. blir de träning utav hälvätä tjejer!!

vad händer?



jo..jag börjar långsamt gå tillbaka till mig själv innan jag träffade M. fast en mycket starkarkare tjej ofc. har nya flörts på G. FIFAN VAD KUUL.
jag kan ju inet säga att maten och det gått särskitl bra ne. kommer bli ganska mycket alcohol o så i helgen med. så jag får bli duktig i igen på måndag!
försöker fortfarande förstå att man växer upp. aldrig mer gymnasiet. werid!

tom

useless.

mysmys


vart duktig och städat hela dagen sen blev det shvettig träning på gymmet! sitter hemma och njuter av regnet utanför fönstret. snart kommer N hit! vi ska på bio ::D sen bär det av till pappi ( vi löste det) jag ÄSLKAR att vara där. det är så jävla stort o mysigt. plus att jag har mycket mer frihet där! och imorgon är det HEEELG = FEEZZT! PUSSPUSSPSS

in
1 knäckemackor, 1 ägg, skinka ( 150 kcal)
grillad kyckling, låg kalori pommes i ugnen (250 kcal)

ut
träning i gym (-600 kcal)

dagens intag: minus 200 kcal

hmm då kanske jag kan få unna mig ngt litet på bion..får se..

i will always love u asshole,,,

Godmorgon huns!
vaknade precis, fast inte som jag tänkt mig. jag drömde om M..att han försökte ringa mig o ville ha tillbaka mig..o jag var så glad, så nedrans glad. jag tänker aldrig på honom annars. fattar ni hur djupt han sårade mig?? känner mig lite nedstämd men det går nog över snart!
ska träna bort alls skit!! sen försöka lösa det med pappa..vi har bråkat i 2 veckor nu o bara hörs av en gång. sen dess..
pösspöss

godis sug fuck of and diiiiieee, flirt och mat

hektiskt dag idag! var på introduktion nr 2 inför jobbet, sen drog jag raka vägen till ett annat jobb där jag tjänade 600 kr för 1 1/2 timme!

först så fick man sitta på en liten föreläsning så man fattade vad man skulle göra..och där satt HAN. åh du fina. blonda, rakade pojke.., snygg stil men endå lite bad boy. mhhh...vi bytte blickar..började snacka en massa! 22 år gammal och bor i egen lägenhet! kommer ses nästa vecka igen då vi ska göra samma jobb (:
hade inte suttit fel med en fling nu assåå..saknar att mobilen plingar till och man kastar sig på den för att se om det är pojken man tänker på..



blev tyvärr ingen träning idag bara för jag gick hemifrån halv 8 och var hemma kl 8 på kvällen..haft det så otroligt godis sug hela dgen så det är lööjigt. DÖDÖDÖ fick noblesse ask idag rätt i handen men gav bort den direkt! känns bra! JAG FÅR INTE FAILA NU!! måste klara detta för min egna skull. jag är värd det..känns ju inte lika bra att jag tryckt i mig mat idag för att INTE äta godis..suck..

in
1 knäckemacka, skinka (50 kcal)
en macka med ost, sallas, paprika, gurka (200 kcal)
en baguette med kyckling (300 kcal)
pasta och korvgryta (200 kcal)

ut
-

dagens intag: 750 kcal (UÄÄÄ)

detta ska jag införskaffa i sommar!!

min 65 kg kropp


nokia E71

blondt hår

 

en boytoy

 


matchema - tisdag


förläsning för nya jobbet hela dagen och sen vart de träning = duktiig

in

lättyoghurt, macka (200 kcal)
banan (100 kcal)
sushi (300 kcal)

ut
crosstraining (-500 kcal)

dagens intag: 100 kcal

matchema, helgen och livet

nuu tjejer! nu blire bloggning varje dag igen! har vart en alldeles underbar helg med värme och sol. var på världens roligaste grill/hemmafest i lördags! känner bara hur jag blir lyckligare och starkare för varje dag som går. det känns bra..strong and indipendent (;

in
kycklingfilé, 1 lök, keso (200 kcal)
lättyoghurt, havrepuffar (150 kcal)

ut
mrl pas (-600)

dagens intag: minus 250 kcal

har vart duktig och städat hela dagen! imorgon ska jag på massa föreläsningar inför mitt nya jobb! får cash för att gå såklart höhö. puss!

OCH SÅ VAR DET SOMMAR


WHIHOOO! SKOLAN ÄR ÖVER FINITO!!!! jag känner mig stark som tog mig igenom ett extra år av plugg till! det har vart en av de bästa åren i mitt liv i skolan. jag har träffat underbara nya vänner, jag har mått BRAA. och jag kom ur min hemska depession. jag har sett 2 av mina bästa kompisar ta studenten den här veckan. shit växer man upp? är man så gammal verkligen? om 10 år är jag 30. i sommar fyller jag 20!! alltså aldrig mera tonåring..känns lite ledsamt men samtidigt spännande. som om det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv. men aldrig mer hänga i skolan med kompisar, sitta i trappen o bolma och snacka om helgens händelser. flamsa i korridorerna..ALDRIG MER. men man kan ju inte stanna på samma plats för alltid. jag har ställen att besöka, nya människor att träffa, eget ställe att skaffa  kanske någon pojke snart, vem vet..

men NU har jag tid att lägga energi på MIG. det ska bli träning för hela slanten! jag ska bada,festa,sola,shoppa och njuta av sommaren och livet. sen i juli blir det jobbajobba! vilket också kommer vara häftigt att ha ca 10 000 kr i månaden på kortet.


uppdate


gått ner ett till kg!
är bruuuuuun
har 2 saker kvar i skolan
firade MHs student igår men kunde inte hänga med ut för plugget..
sommaren är VERKLIGEN HÄÄÄÄÄÄR
ska fira MG:S STUDENT IDAG feeeest!! och B ska med!!!!

RSS 2.0