NU GÄLLER DET

gå fucking ner i vikt.
Den 30/10-09 SKA jag väga 65 eller mindre.
eller straff att lägga ner bloggen.


ensamtibland hatar jag kvällar. kvällar då man är ensam i sitt rum och bara överanalyserar. jag tänker på allt jag borde gjort annorlunda. jag tänker på framtiden. kommer jag nånsin bli kär? kommer någon nånsin kunna bli kär i ett freak som mig? jag mår illa. jag vill bara..bara ha någon famn att gråta mot. varför kan jag bara inte vara perfekt? varför kan jag inte ha en kille som älskar mig och vill vara med mig? kanske det är för att jag inte släpper in någon? eller för att ingen vill bli insläppt. ÅH.


MATCHEMA DAG 9 - måndag

frukost: 1 litet glas lättyoghurt

mellis:

lunch: 2 stekta ägg med salt & peppar

mellis

middag: spagetti och köttfärssås

kvällis 1 stor nektarin

träning: 45 min powerwalk/jogging på bandet

jag och killar asså

OMG! vilken galen helg.
ursäkta om ni inte fattar! man måste vara ganska insatt för att förstå vilka folk är.

fredag:
var ute på krogen med mina tjejkompisar
träffade J helt random. insåg att jag inte gillade han alls längre
träffade en helt NY (e) kille som är SÅ snygg. J:s kompis haha. ser ut som en modell. ska lätt fråga ut han hehe.
träffade S ute. blev avundsjuk för en töntsak. efterfest hos F. där sa jag att jag var intresserad av honom. han tog min hand och jag sov i hans famn. han hade dratt när jag vaknade. har inte snackat sen dess.
blev av med min mobil

lördag.
var på födelsedagsfest och träffade han M som jag berättade om i förra inlägget. jag hälsade glatt på hans tjej och snackade rätt mycket med henne faktiskt. ignorerande honom och hade hur kul som helst! MEN M typ glodde på mig skitmycket, typ FLÖRTADE med mig. och när vi körde lekar så ropar han typ"KOM IGEN JAG HEJAR JU PÅ DIG S!" och när jag stod ute och rökte kollade han på mig och log "hur går det med killarna då?" "skitbra" sa jag kort och gick in. sen när han skulle lägga sig gick han förbi mig och bah: gonaatt S....HAHA dör. han har ju fan skadad. jag är förresten mycket snyggare än hans tjej. KUL hehe.


my almost boyfriend

jag har tillåtit mig själv att bli RIKTIGT kär en gång i mitt liv. det var förra vintern. han var så charmig, han fick mig känna mig så trygg, skickade underbara sms och gav dem underbaraste kyssarna. det var första gången jag tänkte..jag tror den här killen kommer bli min första pojkvän.
men det ändrades bara på 1 kväll. helt plötsligt fanns jag inte, jag var luft. sen fick jag reda på att det var för han blev på G med en av mina närmsta vänner (han gjorde samma sak mot henne efter exakt lika lång tid). jag lekte att jag inte brydde mig. hälsade glatt och gav han en kram på fester. även fast jag inte kunde med att radera smsen på mobilen, eller lukta på kudden han sovit på. när jag trodde jag glömt han kom alltid alla känslor springande tillbaka när jag såg han.
men sen gick det snett. jag hittade han av en slump på BDB och skickade en vänförfrågan. han NEKADE mig. detta var nog det töntigaste jag vart med om. jag skulle skicka till en kompis om vad han hade gjort och hur töntigt det var. men SJÄLVKLART råkade jag skicka det till honom.
när jag inte hade sett han på ett par månader var han helt plötsligt där med en ny tjej vid sin sida. han skulle fram och hälsa på alla när han plötsligt såg mig. ha ryckte åt sin tjej och ställde sig bakom ett hus!!!
men nu på lördag kommer jag träffa honom i en liten lägenhet tillsammans med 9 andra. det är hans systers födelsedag och vi är jättebra kompisar. men jag är rädd. jag HATAR honom. men jag vet när jag kommer se han att jag kommer tycka det är så jobbigt. vara så nära han, känna hans lukt. jag känner mig svag.

abstineeens!!

detta är dag 3 på min non eting candy, non smoking cigg, inte äta över 1000 kcalorier movement.
biverkningar;
jag får otroliga utbrott/gråter på INGENTING
huvudvärk
otroligt sömnig/orolig
känns seriöst som om jag ska svimma lite då och då

jag brukar inte ha problem att inte äta godis eller inte äta mycket mat. men när ciggen försvinner..då är det inte så jävla lätt asså. SAKNAR MINA CIGG. men har lovat mig själv att bara feströka. SUCK.


matchema dag 2 - tis

sprungit runt som en galning på stan idag från 12-18. provat varenda snygga plagg jag hittat i hela stan. synd att man är så nedrans TJOOOCK bara.frukost - lättyoghurt med havrepuffar, 1 äpple

mellis -

lunch - 1 cheesburgare i stan (OJ SÅ DUKTIG MAN KAN VARA DÅ) 1 caffe latte

mellis

middag - lite lasagne, 1 tomat

kvällis

om S

-vi träffades ute på krogen förr förra helgen.
-direkt när jag såg han ville jag ha han. han e SÅ fin. och har street stilen going on.
-vi började prata för att vi både beställde "en starköl" samtidigt i baren
-vi tog festen hem till mig
-båda sa att våran favoritserie var true blood
-han har en pappa som en en alcholist i perioder..precis som mig
-när vi körde "jag har aldrig" visade det sig att han MED var oskuld!! tycker jag e sjukt starkt eftersom han hade 100 tjejer efter sig på krogen. och verkar vara en riktig tjejtjusare

nu vill han träffas igen. jag ahr bstämt att jag ska träffa han näst nästa helg. då ska jag väga max 66 kg. han e typ bara 2 cm längre än mig men jag känner mig typ bredare än han. och man ser ju mindre ut när man e smal..

tack mischa, bästa thinspo nånsin.


matchema dag 1 - måndag (börjar om)

frukost -

mellis -

lunch - lättyoghurt med havrepuffar

mellis

middag - stekt kyckling med paprika, lök, mjölk & kryddor. 1 dl ris

kvällis -  1 advokado
uppdate

poolpartyt hos Z i fredags var inte så jobbigt som jag trodde. det var ganska mörkt där inne med bara poolen som lös upp lite grann. igår så drog jag och Z på en hemmafest. det var helt okej. jag ville bara bli full igår. det låter ju helt hemskt men det e sant. jag ser bara massa par överallt. och jag står alltid ensam. jag söker alltid det oöppnåliga. så är det bara. blir så trött på mig själv ibland..

poolpartyt...

ÅÅH jag har lixom vart "duktig" i 2 dagar nu. inte svält mig, ätit normalt och tränat på det. men vafan 2 DAGAR är ingenting. vill bli smal NU. och en av mina bästa kompisar ska ha poolparty nu på fredag. (Hon har en inomhuspool) KUL DÅ, verkligen!! eller inte..


back for good

helt sjukt vad dålig jag vart på bloggandets sida. men jag har verkligen haft min första prioritering att verkligen komma in i skolans tempo med schema, läxor och allt det där. så nu när det känns lugnt kan jag äntligen börja fokusera på det jag vill fokusera på, BLI SMAL! tyvärr har jag dåliga nyheter..jag har gått upp til 70 kg igen..
så det blir träning varje dag nu!!

cute and ideal


i need som fire under my fat assss

jag vet inte vad som har hänt. jag har tappat orken. orken att gå ner i vikt. vill helst bara gömma mig hemma och äta och bli tjock. men IMORGON. då jävlar jag ska börja om på nytt och så e det med det! ska skriva ner vad mina belöningar blir för varje kg. blir mkt lättare då tycker jag.


detta har hänt

åkte till pappa i onsdags efter skolan och kom inte hem förens idag. det är darför jag inte har kunnat uppdatera!
- var ute på krogen i torsdags och firade en tjejs fördelsedag, träffade en kille ute som fyllde 20. klickade direkt. bytte nummer.
-haft världens största bråk med FJ. var hemma och grät 2 dagar i princip. hon var så jävla elak. men hon har bett om ursäkt hundra gånger och skyller på fyllan. jag ahr förlåtit men inte glömt..
-pappa har fyllt år vilket har inneburit matmatmaat, tårta osv..

KÄNNS SOM OM JAG VÄGER 100 KG. vågar inte väga mig. gör bara inte det...

eensaaamt

hade min första webbdesign lektion nu kl 8. helt okej, inte mer. slutade lektionen 9:50 och börjar marknadsföringen 13:30! INTE OKEJ. har ingen och snacka med eftersom jag inte ingår i någon klass. och jag är AS nervös inför marknadsföringen. för där kommer folk som jag känner men inte gillar gå..dem kommer typ..vad gör du här??? vill bara få det överstökat!!! tur att jag vet en kille som som kommer gå där..tobbe..vi klickar. ska nog srpinga fram till han och hålla mig vid hans sida...

sitter i datasalen. snälla klockan bli 14:45...

mamma varför gör du mig ledsen?jag vill inte ens snacka om idag. jag är bara så jävla äcklig. vill inte träffa K i helg. varför ska han behöva se mitt feta jag. jag vill bara isolera mig. mamma är så jävla taskig med.

jag har pluggat idag som ett jävla djur. säkert 5 timmar non stop. sedan drog jag till MH för att kolla film och bara slappna av och detta kommer man hem till:
"vad trött du ser ut, vad e det med dig?? du börjar se så där psych störd trött ut!
jag ignonerar henne...hon börjar härma mina tuggljud från mitt tuggomi och kommenterar att jag har en luva på mig..är du 13 bast eller??
"mamma seriöst jag sitter och mailar lite lärare..."
ah nu ja när du bara slappat hos MH! klart du sitter med det nu!
hon går iväg en stund och kommer tillbaka..
varför har du börjar dricka så mycket? du är alltid full!!
EH VA?? det är jag ju inte!! dricker typ 1 gång i veckan och blir lite lullig typ.
mmh och dina kläder..luktar så mycket rök!! sluta vara så efter med allt..

FATTAR NI??? man kommer hem och blir rå attackerad. jag är as duktig i skolan, VERKLIGEN. jag håller det fint här hemma. diskade direkt nu när jag kom hem te.x..men jag kommer alltid bara vara en LOSER för henne..det sårar så jävla hårt..


RSS 2.0