Helgen! love, party & friends

Fredag


skulle på min första officiella dejt med M innan utång med gänget. men såklaart hade jag kollat fel när bion gick så vi var 1 timme sena..fick iallfall pengarna tillbaka.. så istället åkte vi hem till FJ som hade förkrök. M kunde dock inte dricka något för vi åkte med hans bil plus att han skulle upp tidigt nästa dag..sen var det massa drama i gänget! tjejerna vs killarna. FJ spydde påvägen in till stan. så jag bangade dem och drog MH och dem tjejerna istället till ett annan nattklubb. det var skitkul!


lördag

segade i princip hela dagen. FJ tjatade på att jag skulle hänga med på hemmafest. SL och hockeygrabbarna ville att jag skulle hänga med dem ut. kollade i plånboken..typ tom. kände på mitt humör..trött...saknade M så in i attan. han ville ha filmkväll med mig så bestämde mig för att åka hem till han. och DAMN vad vi hoookade uup. waaah. tjejer..killen vet vad han gör!! sjukt snygg var han igår med. inget sex än dock. han försöker inte ens gå så långt. känns good.

söndag

vaknade upp hemma hos M 9 på morgonen. M låg heldäckad kvar i sängen. gick upp tog en cigg, kollade på tv, käkade lite. somnade lite. gjorde om allt igen  3 gånger. väckte han kl 1 och tvingade upp han haha. vid 2 tiden skjutsade han hem mig och helt plötsligt ser jag att han åker en annan väg. han ska hämta upp sin MAMMMA. han vill alltså att jag ska träffa henne. kände mig lite glad över det. ville dock inte strula med M framför henne när vi sa hejdå så jag bad han följa mig till dörren haha. WTF. har vart med M i 3 dagar. och jag saknar han så det gör ONT.

dagens planering

så här smal vill jag med se ut i sommar


♥skola 08:00 - 11:00
♥sola
♥möte 12:00
♥köp nagelack, mascara
♥träna
♥fixa mig
♥bio med M<3 18:30
♥ut på krogen med gänget

matchema & träning - tordag


zuup bitchees..
den här dagen har vart..jobbig. bestått mest av ångest och massa tårar vilket ledde till massa tröstmackor. men lyckades iallfall träna, plugga och hämta biobiljetterna..och förlåt. jag kommenterar inte era bloggar..eller ens svarar. jag har ingen ork till något just nu. hoppas ni har överseende med det<3 ni är underbara!

in
2 knäckemackor, skinka, smör (80 kcal)
3 mackor med leverpastej, gurka, smör.(250 kcal)
kyckling, ris, sås (400 kcal)

ut
träning MRL pass (-600 kcal)

dagens intag: 130 kcal

aldrig en lugn stund


söka jobb
hämta biobiljetter
sola
träna
plugga projekt

matchema & träning - onsdag

hallå snyggar. detta har vart en bra dag. förutom skolan. jag HATAR skolan ochhar alltid gjort. har alltid fått kämpa för att få G typ.
aja..jag och M skriver till varandra hela tiden. saknar han så mycket! har inte sett han sen måndags morgon faktiskt haha! känns som jobbigt att neka till att träffas men skolan måste faktiskt gå före..
jag släpper fortfarande inte in han riktigt..tror att han bara ska tycka att jag är jätte ful en dag och han bara inbillar sig att han tycker jag är fin och bara drar..han vill komma förbi imorgonkväll och visa sin nya bil typ. men jag tänker på bara OHNEJ då måste jag ju fixa mig i hundra år..och dusha håret. det tänkte jag ju göra på fredag..sitter nu och kokar ihop en lögn..

 

in
1 knäckebröd, skinka, kaffe (45 kcal)
2 äckliga bambakorvar (200 kcal)
1 apelsin, 1 äpple (115 kcal)
lax, färsk pasta, sås (400 kcal)

ut
crosstraining (-620 kcal)

dagens intag: 140 kcal





GOD UNDERBARA MORGON


igår var jag deprimerad. asså verkligen deprimerad. ångest över skolan, ångest över hela mig. jag sket i att träna. satt hemma och käkade godis. tröstades av NG. bestämde mig för att skolka idag. satt uppe sent för att att jag inte kunde sova.
men mamma kom in imorse och frågade när jag skulle till skolan. jag fick ett ryck. SHIT jag ska fan inte skolka. pallrade mig upp ur sängen och började rota i garderoben efter kläder. HÖR OCH HÄPNA. jag har inte använt jeans på säkert ett år. jag använder alltid alla mina miljoner leggins i lack, skin och jeans och allt var det är. fick för mig att jag skulle prova dem. OK ALLA satt löst. LÖÖÖÖST. dem som jag bara för några månader sen fick preciiis knäppt! och ett par jag köpte för typ 3 år sen fick jag på mig utan problem. HAPPY. nu blire träna utav helvete!! sitter på webbdesign lektionen nu. got to go. <3

matchema & träning - måndag


nu har jag slappat hela helgen utan träning så nu blir det full rulle igen. känns endå som jag loosat ngt kilo men vågar inte kolla på vågen. mamma påpekar ennu en gång hur smal jag ser ut. YES. blev lite fail idag med maten men inte katastrof iallfall. ska läsa alla era bloggar imorgon <33

in
cornflakes, mjölk (120 kcal)
tacos (400 kcal)
apelsin (50 kcal)

ut
crosstraining (-500 kcal)

dagens intag:
70 kcal


helgen - first kiss

fredag
hemmafest med gänget! finns inget att klaga på. var hur kul som helst. blev lite för full i slutet kanske haha men inte överdrivet.

lördag
mådde sådär. segade halva dagen sen kom M och hämtade upp mig. bästisen NG och hennes kille var med också. vi var hemma hos M o kollade på massa filmer och tog det lungt. det var skit mysigt men vi gjorde inget förutom att hålla hand och sånt ^^


söndag

åkte hem till M igen. den här gången var vi själva.. vi mös och kollade på film. för varje timma som gick blev det mer och mer intimt. det var i luften på något sätt. tillslut bankade mitt hjärta nästan sönder av all spänning. han ville inte att jag skulle gå. jag ville inte gå. klockan blev väldans mycket och han skulle upp klockan 5 på morgonen. han frågade om jag ville sova över. självklart gjorde jag det. vi lade oss i sängen. kollade på varandra, rörde varandra. jag började bli alldeles darrig, kall och varm samtidigt. helt pltösligt kysstes vi. och det var underbart. och kysstes och kysstes och kysstes haha. han försökte inget annat. det kändes så bra. det blev mer romantiskt då på något sätt. jag älskade sättet han kysstes, sättet han rörde mig. vi låg sked hela natten och höll hand. eller ah hela natten skulle jag väl inte kalla det. 2 timmar senare ringer hans väckarklocka. han snoozade den och gosade med mig istället. sen gick han upp, satte på sig kläderna och sa att han hade en lagt en nyckel på bordet som jag kan ha..sen kysste han mig hejdå.. fast det slutade i massa hångel tills han var tvungen att skynda sig till jobbet haha. det känns som om det inte händer mig. som om jag är med i någon film eller något haha! trots hotade X flickvänner, till M:s problem med slagsmål, hot och poliser..så är vi me varandra nu. vi har vart med om så mycket tillsammans på så kort tid om man säger så..

träning/mat

sämstsämstsämst. men när jag åkte hem till mamma idag så bah: men ooj vad du har blivit smaal! det kändes bra för mamma skulle aldrig säga något sådant och inte mena det.

FGFL = fat girl forl life


det är jag det. HETSHETSHETS. JAG FÖRTJÄNAR INTE ER. jag förtjänar inte era peppande kommentarer. började med bio. slutade i katastrof.

in
1 ägg, 1 1/2 knäckemacka m skinka (125 kcal)
1 kycklingfilé, gröna bönor, keso, chamonjoner ( 150 kcal)
GODIS (500 kcal)
toast med ost o skinka (300 kcal)

ut
träning mrl pass (-600)

dagens intag: 475 fucking kcalorier

seg


haft den sämsta natten EVER. vilket resulterade sen uppgång idag.
asså jag är så jävla värdelös. har jag sökt jobb den här veckan? nej. har jag pluggat något den här veckan? nej.
idag ser dagen ut såhär iallfall:

♥städa
♥träna
♥plugga
♥åka till pappa

matchema & träning - onsdag

jag hade visst missuppfattat min kompis! x.et vill träffa mig och snacka! inte M. ska bli intressant.. den här dagen har vart konstig. går bara runt och är kär och tänker på M. allt annat hamnar i bakgrunden..även min störtsa prioritet..att gå ner i vikt. måste hitta tillbaka!! käkade fan vitt bröd idag igen, ris och massa annat bajs.

in
2 vita bröd, skinka (140 kcal)
korvgryta, ris (400 kcal)

ut

träning (-600 kcal)

dagen intag
minus 60 kcal

en hälsning från x:et

Att hon inte kan ge sig. min kompis ringde nu och skulle ge mig en hälsning från x:et
att hon ska träffa M och hämta sina saker och att dom ska snacka. jaha? och? lycka till tjejen. han vill inte ha dig! och om han skulle vilja ha dig igen så vet jag ju att han inte är något för mig endå. aja, ska fixa mig nu och sen blir det stan med min älskade MH för lite shopping, svaller o fika. och sen blir det självklart träning. ha en bra dag tjejer! puss

idag har jag självklart jätte mycket ångest över:
1. jag käkade godis igår
2. jag gick upp 12 idag fast jag skulle gått upp 8 och söka jobb.
3 bara 5 dagar kvar på lovet och jag har en miljon grejer att göra.



matchema & träning - tisdag

 

hej snyggingar! är hemma efter en underbar filmkväll med M. vi såg saw 6 och röd drake. han hade såklart köpt massa gosdis. men höll mig undan från chipsen och chokladen iallfall. blev lite blandgodis.. tur att jag inte hade ätit så mycket idag innan. vi gjorde inget förutom att hålla hand och mysade. ååh tycker om han så mycket. han är så fin..


in
kräftor, 1 vitt bröd m smör (100 kcal)
kycklingfilé, gröna bönor, champinjoner, keso (150 kcal)
godis: 300 kcal

ut
crosstraining (-550 kcal)

dagens intag: 0 kcal





burnburnburn


oj vad sent jag gick upp idag. satte klockan på 8 men gick upp för en halvtimme sen haha. fick min mens nu. är ofta väldigt trött och sliten innan den kommer så det är nog darför. ska snart ner och bränna bort massa feettt! tack för alla stöttande kommentarer! ni är bäst! <3

TO DO LIST
träna
plugga
tvätta
städa
träffa M

matchema & träning - måndag



hej bejbs
den här dagen har vart riktigt skön. bara städat lite, pluggat lite, vart nere och tränat som ett AS! kämpade som ett djur gjorde jag. brände hela 1000 kcal.
M ville att jag skulle hänga med på jacuzzikrök ikväll. HAH den va bra.
jag? i bikini? framför M? började nästan skratta. det är i princip min största mardröm. föreslog filmkväll hos han imorgon istället. är skit nervös. vi har ju inte ens kysst varandra än eller ens umgåtts nyktra haha. några stödord från er hade inte suttit fel..
aja, blir inget mer som ska in i min mun idag förutom cigg och cola light. PUSS

in

1 1/2 knäckemacka m skinka, 1 kokt ägg, 1/2 advokado (210 kcal)
1 paket nudlar (180 kcal)
färska kräftor, 1 vitt bröd (120 kcal)

ut
crosstrainer, bandet (-1000 kcal)

dagens intag minus 490 kcal


sportlov, det är vårt lov.


kom igen nu tjejer! nu är vi LEDIGA. iallfall majoriten av oss. nu blir det träning och nyttigt för hela slanten! tänk vad skönt och komma tillbaka från skolan med ytterligare 1 kg fett bort från våra kroppar! idag ska jag sitta och skriva lite CV:n, träna och städa. bara ta det lungt och vara duktig helt enkelt. synd att mamma inte jobbar. vill vara själv. hon stör mig haha.

god morgon


hej sweeties. har världens ångest från igår. fattade inte hur jag kunde med att stoppa så äckliga saker i min mun.. menmen. bara att se framåt igen! satte klockan på 8 för jag skulle träna men vaknade kl 10! så irreterande. känner mig fortfarande lite bakis haha. pappa och hans tjej kommer och hämtar upp mig runt 11. då blir det iväg till småland och släkten! min fjärde kusin ska döpas! känns bara segt att jag vet att det kommer va massa onyttigt där..kommer se ohyffast ut att inte äta. men i don't care!

party, M, fail

fredag


började med förkrök hos FG med alla tjejer. sen mötte vi upp boysen och drog till ett skönt förkrök ställe innan vi drog ut på nattklubben. på nattklubben kom M och hans gäng. herre guh vad het han är. hans stil, attityd ALLT. grr. kvällen var överlag jävligt rolig. men ett as stort bråk med FG och ett nästan-slagsmål förstörde lite. innan natten led mot sitt slut förflyttade vi oss till en annan nattklubb. jag och M höll om varandra, och höll hand och grejer. kände verkligen som jag var hans tjej haha. synd att han har så svårt att släppa in människor i sitt liv. speciellt killar. han var lite off mot mina killkompisar. menmen. tänker på M hela tiden. gah. sen åkte jag hem till MH som var själv hemma och hade vart på en annan fest under natten. så vi efterfestade lite hon och jag haha!

matchema

yoghurt, flingor (120 kcal)
bönor, potatis massa grönsaker (300 kcal)
2 ägg (140 kcal)
alcohol (200 kcal)

lördag


idag mådde jag skiiit. jag och MH segade hela morgonen och halva eftermiddagen. hon skulle ha parmiddag hemma så drog hem till FG och redde ut vårt stora bråk dagen innan. hon bad om ursäkt men jag kommer inte glömma.. sen gick vi och köpte..GODIS. yep efter 12 dagar bröt jag det. VANLIG coca cola och nästan 200 gram choklad. lämnade 3 rader. BRA DÄR. duktigt S. hur kan jag göra så? enda anledningen varför jag drar mig lite med M är för att jag hatar min kropp...smsar med M heeela tiden. och han har inte ens comviq. i'm a broke bitch ;)

1 apelsin (50 kcal)
1 kokt krov med bröd (200 kcal)
coca cola (200 kcal)
choklad (650 kcal)




see it's friday night and i just god paid, I had a hard week so now it's time to celebrate


God fucking morgon! försov mig. självklart. som om jag inte missat nog den är veckan. drog mig hemåt iallfall eftersom MH skulle dra tidigare än mig. våra hus är bara några meter ifrån varandra så det är inte så ansträngande. har bara sovit typ 4 timmar. hade svårt och somna för jag var så taggad till idag haha. sitter redan och lyssnar på taggmusik haha.. okej, ångest över mackorna idag med..fan..

♥lektion
♥sola
♥åka hem till FG, fixa oss
♥UTGÅNG!

all i think about is you


så här vill jag se ut till våren! kroppen o stilen är klockren!
hallå bejbs. sover över hos MH idag. hon är själv hemma så vi har bara haft en riktigt härlig tjejkväll med killsnack och mys. längtar till imorgon. ska träffa M igen då. hela gänget ska ut så han kommer få träffa dem för första gången! ska bli intressant..failade idag med maten. men vet ni vad? jag orkar inte ens bry mig. det var iallfall inte godis och det var inte MASSA. det var faktiskt värt det. MH var så gullig som hade fixat innan jag kom. kunde inte med att säga nej. hoppas ni haft en riktigt bra dag

in

yoghurt, havrepuffar (150 kcal)
kyckling,paprika,lök,keso (200 kcal)
ugnsbakad lax liite sås,pasta (300 kcal)
2 vita rostbröd, tomat, ost, skinka,kryddor (300 kcal)

ut
träning mrl pass (-600 kcal)

dagens intag 350 kcal

-1 kg


hello sweeties. är ledig idag så jag gick precis upp. hatar när jag går upp såhär sent. tack för era finfina kommentarer igår. ni bejöver inte vara oroliga för mig. jag vill verkligen hamna på minus i kalorier och darför störde jag mig att jag faila typ precis innan jag ska lägga mig. och laxeringsmedel tog jag för att jag faktiskt är helt förstoppad. inget annat! och de har inte ens hjälpt än. har iallfall gått ner ett kg! trots uppsvullen mage och kvällskäk igår.

to-do-list
♥plugga projekt
♥plugga webb
♥träna mrl pass
♥sov hos MH

wtf!?



fail fail fail, vad fan kom detta ifrån?? käkade precis yohurt med havrepuffar. 200 kcal extra idag.
hamnar alltså på 225 kalorier istället. blir extra hård träning imorgon bara för det. jag är så JÄVLA tjock. och jag ska träffa M på fredag. fuck vad jag börjar falla för honom..

uppdate
hittade laxeringsmedel! yees...

matchema & träning - onsdag

åh skönt! idag var deppigheten nästan som bortblåst. hamnade dock på plus i kcalorier idag. hetsade verkligen middagen. var så jäkla hungrig. jag SKA ställa mig på vågen på fredag morgon. kan inte dra mig för det längre nu. hoppas bara jag hinner bajsa innan det. inte så trevligt ämne men jag har faktiskt inte bajsat på dar nu haha. mamma jobbar kvällen så det är skönt att vara lite själv. ska sitta och läsa era bloggar och dricka cola light nu.

in

1 1/2 knäckemacka, skinka, 1 ägg (125 kcal)
1/2 banan, 1 apelsin, yoghurt (200 kcal)
kyckling, ris, parika, lök etc (300 kcal)

ut
träning: crosstrainer (-600 kcal)

dagens intag: 25 kcal



back to school


god morgon babes. gick o la mig kl 10 igår så jag verkligen skulle orka gå upp idag i tid idag. eller inte orka gå upp över huvud taget. ska pallra mig till skolan snart. inget mer skolk! ha en skitbra dag idag så vi slipper ångesten ikväll eler imorgon! <3

♥ lektion 08:00 - 09:50
♥ träna
♥ handledarmöte 13:00
♥ lektion: 13:30
♥ plugga projekt med micca

matchema & träning - tisdag

 

har gått 8 dagar nu utan godis, snabb/fet mat. vågar endå inte ställa mig på vågen. tänk om jag inte gått ner nånting??


in
1 ägg, lite yoghurt (120 kcal)

2 port conflakes, mjölk (240 kcal)
kycklinggryta, ris (300 kcal)

ut
1 h bodypump pass , spring på band (-700 kcal)

dagens intag:
minus 40 kcal

börjar klättra upp igen


depperliner dag igår. känns liite bättre idag. bangar skolan med idag som sagt. jag är helt slut. ska ner och träna bodypump nu sen tänkte jag väl springa lite på bandet. vill bara bli smal NUNUNU, orkar inte väänta. hoppas ni får en bra dag sötisar.

here we go again

känner mig så jävla äcklig, värdelös, misslyckad, patetiskt så det finns inte. varför hamnar jag i sån här svacka igen? jag vill bara supa, knarka, spy, FÖRSVINNA. och mamma, du kan dra åt helvete.
nu vill M att jag ska med på båtmässa på onsdag med. vet inte om jag pallar. för nervöst.


matchema & träning - måndag


måndagen blev inte alls som jag tänkt mig. inget plugg. sov bort nästan hela dagen och kollade på O.C njöt av att vara själv hemma hos pappa, och sitta och bolma massa cigg innan jag skulle hem till mamma.
tränade gjorde jag iallfall. sen träffade jag MH och gjorde det jag inte skulle gjort. vi åt..vi gick och käkade på kinaresturang. inte för att det var så onyttigt och jag bangade riset men..
jag kommer hamna på plus idag för det..det är så konstigt. när jag startade den här bloggen så var jag nöjd när jag hamnade under 1000 kcal sen 700 kcal sen 500 kcal..nu måste jag hamna på på minus för att bli nöjd..har det blivit så för er med?

in
mjölk, cornflakes (120 kcal)
lite falukorv, mos brocolli (250 kcal)
kinamat (250 kcal)

ut

träning (-500 kcal)

dagens intag: 120 kcal

ny vecka!



nu har det gått en hel vecka utan godis och tjockismat! känner mig jätte stolt över mig själv! hur har det gått för er? jag har iförsig inte tränat i gymet på 3 dagar och därmed hamnat på plus i kalorier. men det är okej på helger. jag tänker inte sluta leva lixom! ska bli skönt med ett MRL pass ikväll och åter hamna på minus iallfall. ska banga skolan nu 2 dagar. jag ska bara det. jag ORKAR inte. förlåt att jag är så dålig på att kommentera, men har inte haft så mycket tid framför datan. vad tycker ni om mitt marissa cooper tema jag har här på bloggen nu då? hiss eller diss? kärlek til er!!

dagens to do list
plugga projekt
plugga webb
kontakta kerstin
träna


helgen - LÅNGT och ointressant INLÄGG för de ointresserade



fredag
först var vi hemma hos M och förkrökade. efter det gick vi ifrån de andra och snackade. han berättade att han har gjort hemska saker i sitt liv och har alltid hamnat i slagsmål och att han mår så jävla dåligt på det. och att jag får han att må bättre och lugnare. att han kan snacka med mig. och när jag sa att jag skiter i vad han har gjort i sitt förflutna, att jag ser att han är en god människa och att han kan snacka allt med med mig..så blev han helt blank i ögonen.
sen lade vi oss allt skit bakom oss och begav oss mot nattklubben. vem hade glömt sitt leg? jo jag! vem charmade sig in endå? jo jag! haha. sån tur va. där inne var det askul! jag och NG shakade loss på dangolvet. sen när vi skulle gå ut och röka. så kommer en kille fram till mig och bah: du tjejen! får jag knulla med dig eller? får jag det? M hörde det och gick emot han och stod en cm ifrån han och frågade vad fan han säger till hans tjej och bad han dra. jag älskar att han e så beskyddande haha.
sen när vi drog därifrån kramades vi och han viskade att vi skulle höras. sen direkt därefter ringde han mig och kollade att jag kom hem säkert. sen fick jag ett sms som det stod så här
" det var riktigt sköjj ikväll <3 måste snacka om en sak med dig imorgon. så så gött. puss <3"
hmm..undra vad han vill prata om haha. tycker M är så jävla lik ryan OC. inte utseende mässigt men personligheten. genomsnäll kille, beskyddande, men hamnar lätt i slagsmål och problem.

in
cornflakes, mjölk (120 kcal)
samma som igår (250)
alcohol (180 kcal)
cornflakes, mjölk (min fyllemat!) (120 kcal)

ut
4 timmars shakeande & svettande på dansgolvet?


lördag
sjukt seeg och trött. borde plugga och träna men orkade inte. träffade upp FJ och 2 killkompisar. vi satt och drack öl och rökte vattenpipa. sen gick jag iväg en stund för att snacka med M. han ville ju säga något till mig. han ville bara berätta hur det låg till med hans kriminella förflutna. han kände att jag behövde veta det. sen drog vi ut till en kvartskrog. men jag var inte alls taggad. jag vill bara träffa M. tyvärr skulle han jobba kl 6 nästa dag :(

in
conflakes, mjök (120 kcal)
tacos, mest grönsaker och köttfärs (200 kcal)
alcohol (180 kcal)
liten korv med bröd (200 kcal)

ut - inget


söndag
mår mycket bättre nu än innan idag. var skönt att skriva av sig om pappa. ni ska veta att jag älskar honom såå mycket. oavsett om han har vart dum i huvudet så har han alltid brytt sig om mig och älskat mig. vilket man inte kan säga om många pappaor som inte ens har missbruksproblem. pappa är iallfall idag en frisk och glad pappa. som bor tillsammans med en underbar tjej. så nu lever vi det goda livet. men ärren sitter forfarande kvar lixom.. smsat med M hela dagen. han kallar mig hjärtat o grejer. haha så söt. <3
är skitstolt över mig själv att jag inte käkat något godis eller fet mat den här helgen!

in
cornflakes, mjölk (120 kcal)
färska kräftor, fisk i en röra med lite pasta (250 kcal)
en caffe latte (?)

ut
promenad (-200 kcal)


pappa


du har blivit en bra man nu. nu när du hittat en bra tjej. men hur ska jag gå vidare? hur ska jag bara kunna glömma allt du gjort mot mig? alla födelsedagar och julaftons du kommit packad. alla gånger jag hittat dig däckad och vart tvungen att hjälpa dig hem. alla gånger polisen knackat på våran dörr. det är DITT FUCKING fel att mamma aldrig har kunnat vara en mamma för mig. du gjorde så hon var tvungen att jobba hela tiden. alltid. jag fick en utbränd mamma, som jag inte ens kunde väcka när jag hade mardrömmar så jag skrek och svettades. för då skulle jag antagligen få en smäll för att jag väckte henne. alla dina fester med äckliga gubbar som flörtat med mig. alla de gånger jag hittat knark helt öppet på bordet precis som du vill att jag ska se det. så många gånger som jag offrat mitt liv för sin skull. skitit i skolan för att ta hand om dig. den gången du höll på att supa och knarka dig till döds. när läkaren sa att du borde vart död för länge sen och att dem inte kunde fatta att du lever. hur ska jag bara gå dra ett strck över detta? KAN NÅN SÄGA DET?? jag är fortfarade trasig. jag är fucked up på grund av dig. men du är ju så himla bra nu. så hur ska jag kunna vara arg på dig? jag kanske är en idiot som tror att jag kunde vara annorlunda än dig. jag är lika misslyckad. så fuck it. jag sitter här med min öl för tredje dagen i rad. precis som dig pappa. känn dig stolt. du har fuckat mitt liv för alltid. och du kommer aldrig fatta. för du har turen att du har minnesluckor av det mesta.

tonight is gonna be a good night



skulle börjat om en halvtimme men försov mig och vaknade nu för en stund sen istället..yäy..kommer inte hinna blogga så mycket mer idag. slutar sent i skolan sen blir det snabbt hem och fixa mig  innan jag drar till M på förkrök. idag ska jag introducera M och dem för FJ och gänget. ska bli kulkul! stay strong huns PUSS <3

 


matchema & träning - torsdag

hej sweeties. dåligt med tid till bloggen idag. är hemma hos pappa och ska snart lägga mig. men jag svarar på kommentarer imorgon! hoppas det gått bra för er idag! men om inte, glöm inte.. att man inte har misslyckats förens man slutat försöka! kram

in
2 knäckebröd, skinka, 1 ägg (140 kcal)
kyckling, paprika,lök,ris (200 kcal)
grekiska biffar, sallad, lätt creme fraishe (250 kcal)

ut
MRL pass (-600 kcal)

dagens intag: minus 10 kcal

kontroll


jag börjar äntligen få kontroll över maten. JAG bestämmer. inte tvärtom. det är en sån underbar känsla. magsäcken har nog krymp rejält för jag orkar inte ens hälften så mycket så jag gjorde innan.
men jag vågar inte ställa mig på vågen än. ska göra det på söndag = inget fail i helg. och det gäller er ALLA. tänk när ni sitter där på måndag och känner att ni faktiskt lyckades igenom hela helgen! inget börja om, utan istället fortsätta!

GOD MOrNING DARLINGS



jag hatar att det är så stressigt i skolan nu innan man går ut. fast än jag är ledig idag kommer dagen mest bestå av plugg. haha min kompis som sov här i förrgår var väldans orolig för mig. hon hade vaknat att min mage kurrade jättemycket och jättehögt.
ah juste M hade fått nys om allt xet gjort mot mig. så igår så sa han bah: bara så du vet så står jag bakom dig till 100% du behöver aldrig oroa dig för de.." han är så sööt. döör.


to-do-list

jobba med projektet
plugga webb
träna
åka hem till pappa

matchema & träning - onsdag

kom hem för ett tag sen efter ha sett "fish tank" fan vilken bra film. ingen typisk amerikansk. utan verklig, gripande..handlar om en 15 årig med sjukt trasigt hem. dagen har gått bra idag mat och träningsmässigt! hoppas det har vart bra för er också!

dagens in & uttag
2 knäckemakor med skinka, 1 ägg (140 kcal)
kyckling i ugn med borttaget skin, lite ris (200 kcal)
1 apelsin (50 kcal)

träning i gym (-650)

dagens intag:  minus 260 kcal


good morgon!


Godmorgon snyggingar. MG drog precis till skolan och jag sitter och äter frukost. är ledig nu ons och tors! tack för alla back up kommentarer igår angående Xet haha. hon verkar ju inte må så bra asså. och ät förfan inget dåligt idag nu tjejer! tänk på en platt solbränd mage i sommar! KRAM

to-do-list
♥träna
♥maila mattelärare
♥plugga projekt
♥gå på bio med mammi

matchema & träning - tisdag


min kompis MG är här så jag kan inte vara vid datan så mycket. men jag svarar på kommentarer och läser era bloggar imorgon! <3  p.s kommer inte ens svara på idioten (x:et) heter istället "LIVET LEKER" på facebook, och smsar med M haha!

dagens in & uttag

2 knäckemackor, skinka, 1 ägg (140 kcal)
paprikasoppa (200 kcal)
gårdagens rester kyckling etc (300 kcal)
skärgårdsill (150 kcal)

träning i gym: (-700 kcal)
kvällsprommenad (200 kcal)

dagens intag: minus 110 kcalorer

ooh it's on bitch..

fick precis ett sms av x:et nu.

"du din lilla fitta. nu ligger du illa till. du är helt knullad i huvudet"


nu försöker hon hota mig bort från M med. haha patetiskt.



godmorgon!




Låt oss ha en riktigt bra dag idag!

to do list

♥lektion
♥sola
♥lektion
♥träna

♥jobba projekt med MG

matchema & träning - måndag


Valt att inte bry mig om x:et över huvud taget utan fortsätta prata med M, tack för era råd tjejer :)
Vart en sjukt jävla bra dag med maten.  man blir så sporrad när man tycker om någon att gå ner i vikt!
hamnade på minus. ska göra det varje dag nu. vi ska bli så jävla snygga tjejer!

måndagens intag & utag

2 knäckemackor, smör, skinka 1 kokt ägg - (140 kcal)
kyckling, paprika, lök ris - (250 kcal)
apelsin (50 kcal)

träning i gym (-500 kcal)

dagens intag: minus 110 kcal

1 FEBRUARI ♥


Visst är det något speciellt med nytt år, ny vecka och ny månad? en chans att lägga saker och ting bakom sig och börja fresh. jag ska gå ner 3 kg den här månaden. det fixar jag. det är mindre än 1 kg i veckan. jag har lixom haft den här bloggen i över ett halvår och jag har gått ner 1 kg. patetiskt. men nu jävlar!


to do list
♥tvätta

♥städa
♥maila gympalärare
♥lektion
♥plugga projekt
♥träna

RSS 2.0