lördag - forbidden fruit taste better..


I lördags kväll mötte jag och mickz upp några killar i stan innan vi skulle dra till en kille som hade fest. jag kände redan dem killarna vi mötte upp utan en. mickz viskade och sa hur snygg han var. vi kan kalla han g. han tittade på mig jätte kosntigt när vi hälsade. han glodde hela tiden faktiskt. jag trodde att jag typ hade spillt något på mig eller att jag hade en snorkråka i näsan först. men när vi satte oss på bussen så sa han "JÄVLAR, fan fina ögon du har. kan inte sluta kolla"

När vi kom till festen var det nästan bara killar där och 2 tjejer till. det var jätte trevligt verkligen. han bodde i ett trevåningshus så det var jätte stort med många rum. jag fick reda på att J hade tjej, så då var ju det kört tänkte jag.
jag, J,mickz och hans kompis drog längst upp i huset för att kolla hur dem bodde. dem andra gick ner men jag och g stannade och prata. och vi prata, prata o prata. och helt plötsligt så kysste han mig, jag kysstes tillbaka..han var så het, SÅ HET. tillsut fick jag styrka att putta undan han. förlåt..sa han. men dina ögon, hela du.. jag kunde inte hålla mig. inte jag heller..sa jag. vi gick ner.

alla var bra dragna, jag med. alla var helt inne i festandet men jag och g satt bara och stirrade på varandra. när jag skulle gå ner på en annan nedervåning öppnades en dörr och jag kände hur någon drog in mig. det var g. han puttade upp mig på väggen och började strula med mig..vi förflyttade oss till sängen. han var så grym, så het. attraktionen var helt galen. tillslut sprang jag ut därifrån innan vi gjorde något för dumt.

festen hade blivit helt galen. killarna satt och snortade meth. tjejerna danade på bordet. klockan hade blivit 6 på morgonen. och jag visste att g snart skulle hem till sin tjej. men jag var bara tvungen att ha hans läppar en sista gång. han tittade på mig och gick upp för trappan. jag följde efter.  han la sig i en fotölj och jag i en säng. men sen förlyttade han sig och vi var igång. halv 7 drog han, han klarade inte av att stanna längre och jag ville inte att han skulle stanna för den delen heller. det kommer aldrig hända något mellan oss, det vill jag inte heller. men vi hade en kväll som kändes passionerad och underbar. tror jag kommer gå runt o le hela veckan...

nervös

träffade både studiehandledaren och rektorn idag om att jag kanske ska få gå om ett år. dem vet inte än eftersom jag kanske inte har tillräckliga skäl. tydligen är inte det tillräckliga skäl att ha en pappa som dricker och knarkar och påverkar mitt liv katastrofalt. men måste ha svårt fysiska eller psykiska problem plus att man måste diskutera om detta ett halvår innan. men jag har endå en chans. dem skulle återkomma med sitt beslut efter ett möte med någon annan. jag är nervös, jag måste få gå om. MÅSTE. 

darför måste jag få gå om
jag har fem ig som jag måste fixa. visst, jag kan fixa dem på komvux eller köra prövningar med detta är mycket mer komplicerat. jag hamnar i den lilla kvoten som kommer in om jag ska plugga vidare. jag vill tillbaka till skolan, fixa min betyg på rätt sätt och vara klar med skolan när alla mina kompisar är det ( alla mina kompisar har gått om 1 år eller är 91:or)

I LOVE MY FAKE FRIENDS

jag var så jävla sötsugen innan så jag höll på att dö, jag försökte tänka på en miljon saker som skulle få mig att inte köpa något onyttigt. men när jag nästan trodde att det var hopplöst så hände det. äckliga hemska balbilder på min fettkropp. 
vad kan jag säga? tack till min såkallade "kompis" som la upp dessa bilder för att visa hur fin hon va. du är så jävla grym! tack vare dig kommer jag vara dubbelt så snygg som dig inom kort PUUUSSS ÄLSKLING

I'm baaack biiaatcheeeees


Heej snyggingar!
betygen sattes igår så no more homeworks foor mee! tills hösten iallfall. tar ju studenten nu på onsdag men har valt att gå om ett år. ska träffa min studievägledare. ja har ju ig i matte b, matte c, projekt, filosofi och gympa. men jag tror jag får ta studenten nu med min klass endå.
men iallfall! inga mer läxor = kunna fokusera på min träning och bli snyggast i staan! 
v. 22 vägde jag fortfarande 70 men jag hade världens mens mage så jag tror jag hade gått ner lite iallafall.

TTYS babes!

RSS 2.0