depp


sjukt ångestfylld dag idag. är ju alltid ledig på måndagar och gick upp säkert halv 3 på dagen. mått jätte dåligt över skolan fast det handlar bara om en läxa jag är sen med.
insåg sen att jag ska få min mens imorgon vilket förklarade mitt humör ganska mycket.
B har ring och smsat hela dagen med men jag har inte orkat svara av någon anledning. saknar ju han men vill lixom fokusera på träningen och mig nu och inte någon kille. maten har gått sådär idag men med tanke på mensont och galet mycket mat-cravings har det endå gått bra!


matchema - måndag

lite kinamatrester, kyckling, grönsaker, ris (300 kcal)
frusen pizza (1200 kcal)
träning (-600 kcal)

dagens intag: 900 kcal


otippat är alltid bäst

Efter en otroligt oskön utgång igårkväll, ett möte med S som vanligt slutade i tårar och självömkan, var jag nådigt småirreterad och onödigt bakfull idag.
jag och FG hade bestämt oss för en killfri kväll och gick på bio. vi såg paranormal activity I LOVED IT.
alla där ute med skin på näsan som inte är känsliga måste se denna filmen.
fick ett samtal efteråt där det visade sig att girlsen satt och tog en drink på ett förkrökställe. jag och FG bestämde oss för att joina "en stund" detta blev självklart inte fallet.
det blev utgång hard style. drack som ett djur, dansade som ett djur, flirtade med boys som ett djur. träffade en kille där med det vackraste ansiktet nånsin. han var halvgreek och mystisk. slutade med att han ville att jag skulle hänga med han hem. men jag gav han mitt nummer och en puss på kinden. sen träffade jag B (!!!!!) stod utanför och rökte när den snygge jäveln kom dit. sprang mot han och hoppade upp i hans famn med benen runt han (äkta the nootebok style haha) han var riktigt PÅ idag, flörtig och kramig. me like..

               
            

 

 

 

 


just not my day

verkligen allting har gått fel idag. ALLT planering, maten osv. känns jag tappat lust att ens försöka gå ner i vikt med..känns som om jag aldrig kommer klara det. kan inte väga mig heller för jag drar inte till mamma förens på fredag. BAJS. nu ligger snuttan MG och sussar brevid mig. hon var ljuset för mig idag. fattar inte hur hon orkar med mig menmen..
today is gonna be yesterday tomorrow! skönt..

sov sött giiirls, läser och kommenterar imorgon!


antar att jag borde säga tack

jag ångrar mig ang inlägget nedan. på facebook läggs det upp bilder på dig vare sig du vill eller inte. du kan helt enkelt inte gömma dig för hur du verkligen ser ut. detta blev ett wake up call för mig. jag insåg hur grotesk jag såg ut i allt det där fettet. it's time for a change people.


facebook

jag HATAR facebook, den enda anedningen till att jag är med är för att jag håller koll på mig själv. oavsett om jag inte är med i facebook betyder ju inte det att det inte finns några bilder på mig. nu gick jag in där iallfall och en kille har lagt upp GROTESKT fula bilder på mig!!! asså för det första så är bilden tagen från "fel" sida (jag har en bra och en dålig sida) nr 2 den är tagen underifrån (HEEEEEJ FEEEEEEEEEEEEEETTTTTTT) NR 3, jag stter brevid S tjej som är typ 155 cm och pytteliten så jag ser ut som en GIANT. jag börjar nästan gråta. är det normalt?

måndag - matchema

en liten skål med yoghurt och kornflakes (150 kcal)
1 1/2 pannbiff, 2 potatisar, brunsås (300 kcal)
1 daim (150 kcal)

dagens intag: 600 kcal

uppdate

-hela gänget - 16 pers förkrökade och drog ut i lördags.
-bestämde med B att träffas ute , det var mys och börjar nog gilla han. fan vad snygg han är.
-S vad med ute också, självklart jätte jobbigt att se han. sjukt starka känslor fortfarande. fick tex lämna matbordet idag för att jag hel plötsligt började gråta för att jag tänkte på honom. men nu känns det okej igen.
-blir fett avundsjuk på min kompis. alla killar blir kära i henne för att hon sitter och fnissar i ett hörn utan en enda åsikt. jag älskar henne det gör jag. men hon är lite korkad. killar verkar tydligen falla för det.
-känner att jag gått ner i vikt. vet dock inte hur mkt för jag har ingen våg hos pappa. it sucks. men ska till mamma på onsdag.


bored

jag går och lägger mig 3 på natten, jag går upp 3 på dagen. sätter mig vid datan lite, vid tv:n lite, tar en cigg. och nu är klockan kvat över 6. jag är så uttråkad att jag kräks. har NOLL pengar. kan inte träffa B, kan inte hänga med boysen till sticky ikväll. jag kan bara sitta här och glo..


HETS

säkert över 2000 kcal idag. BRA, duktigt!!!!!!! VERKLIGEN. HUR DÅLIG FÅR MAN BLI? tro fan att jag är fet är jag håller på så här. B bjöd mig på en spelning hans kompisar hade idag. men istället är jag med mina tjejkompisar och hetsar i mig choklad. jag förtjänar inte honom.


dejten..


var helt okej. han är vekligen så FIN. lång, tränad, as snygg stil. don't get me wrong..han är inte värsta preppy boy..han han så där härligt halv rockig. går på spelningar, festivaler..ah love it. personligheten är perfekt. bjuder på sig själv, givmild..och är världens gentleman. han bjöd mig på fikat och när han såg att jag frös tog han genast av sig sin filt och la deen runt mig så jag hade 2 haha. 2 1/2 timma spenderade vi med varandra. jag tycker om honom..men varför tänker jag fortfarande på S? tröttsamt..

matschema - tisdag

2 polarmackor med 2 skinkbitar, en halv advokado, en halv paprika, smör (200 kcal)
kyckligfile, paprika,lök, lätt creme fraishe, pasta (350 kcal)
en stor kaka (typ 4 st i en) 200 kcal


dagens intag 750 kcal

helt okej, så länge jag ligger under 800 kcal får jag ingen ångest

FIKA MED B...


så igår natt vid 2 tiden var jag inne på facebook. och B med, så jag skrev till han. han frågade mig nästan direkt om han kunde få bjuda på mig kaffe idag!! fuck! han ställde mig verkligen mot väggen. jag kom inte på någon ursäkt..så jag sa bra visst..så han skulle ringa mig idag och bestämma tid. asså min mage gör ont av alla fjärilar.

hur FAN ska jag kunna vara avslappnad när jag bara kommer sitta där och tänka på mitt fett


matchema och dagen


Hållt igång HELA dagen idag. har tvättat och städade det sista som jag inte hann med igår. sen var jag i stan med MH i flera timmar och sen var jag och tränade. så NU är jag hemma och färdig för dagen (:

matchema
2 knäckemackor m. skinka, smör + 1 glas lättyoghurt (150 kcal)
crispy chicken meal på BK (800 kcal?)
träning i gym (-550 kcal)

dagens intag: 350 kcal


Irina Shayk - PERFECTION


+ 3 kg, dagens matchema

Under helgens gång har jag gått upp 3 JÄVLA KG. jag är alltså tillbaka på 71 kg. helt sjukt. så jag passade på att ta foton på mig idag eftersom 71 är det största jag vägt. idag har jag försökt vara duktig och typ städat, tränat osv. fikade men NG med och hon bjöd mig på hallonpaj som jag ÄLSKAR. kunde inte motstå. fett dåligt.
vi sitter alltid på samma café hon och jag. den har en uteservering på en mysig innergård, det var helt tomt idag. där satt vi 2-3 timmar och bara pratade ut, kedjerökte och njöt av varandras sällskap. alla mina nära kompisar lyssnar och hjälper mig. men hon verkligen FÖRSTÅR. vi är så lika hon & jag. tog iallfall en omväg hem så jag gick en uppförsbacke i 15 min men räknar inte in det som träning.

matchema
2 stekta ägg, 1/2 stekt lök (200 kcal)
1 dl kokt ris, stinas kyckling (400 kcal)
en slize hallonpaj (400 kcal)
träning i gymmet (-315 kcal)

total intag: 685 kcal




FAIL.


fredagen den 13 är verkligen otursdag

kvällen började skit bra hemma hos MH med alla tjejer. vi drack, dansade, åt tårta osv. sen skulle vi iväg och alla var jätte taggade. jag med. jag skulle träfffa B(!!! och jag kände mig faktiskt snygg) och mina bästa killkompisar där med. så här blev det:

jag stod kö i 2 timmar som en packad sill i regn innan jag inser.. att jag glömt mitt fucking leg
jag kommer nästan hela vägen hem, när jag inser att jag glömt min mob på en toalett i stan
får åka tillbaka och hämta det, missar spårvagnen och får vänta på den 25 min.
B smsade tusen gånger men jag hade noll pengar på min mob.. och jag ville så GÄÄRNA träffa honom igår och bah kyssa han !

JÄTTE kul..

ni känner mig bäst

flippar..asså jag dör..FREAKIIING OOUUUUUT. sitter och kollar på B:s facebook. han e så SNYGG att det är löjligt. LÖJLIGT. JAG ÄR fetFETFEEEET.
tjejer seriööööst. funderar på att leka sjuk på fredag. eller så får jag göra som jag brukar göra mot killar.. vara elak, riktigt elak tills dem tröttnar.
och människor runt omkring mig tror att jag är kräsen. HAH.
fatta att ni känner mig bäst UTAV ALLA? ni betyder fan massa!



i cover my self up with pretty things so i disapear behind them

FAN att jag ska vara så jävla pank för tillfället. jag är MH:s bästa kompis så jag vill ju självklart ge en jätte fin present och det råder ingen tvekan att jag ska med ut på fredag. men om jag hade fått välja hade jag hellre lagt pengar på solarie, något nytt fräsigt linne, nytt smink, lite nya smycken, osv. allt för att konpensera mitt FETT. jag får alltid höra att jag alltid är så fin i skolan och alltid snabb med dem senaste trenderna osv.
det är för att det är det jag döljer mig bakom. ju mer fina saker på mig, ju mer försvinner jag bakom dem.





Nov. 10, 2009

ush vad dålig jag har vart på att blogga. men jag har en riktigt ursäkt. blev magsjuk i söndags och spydde hela kvällen och natten. trodde seriöst jag skulle dö, men endå i mtt skadade huvud kändes det skönt. bara spy ut allt tills det inte fanns något mer att spy. kände mig renad nästa dag på något sätt.
har ingen aning vad jag väger men känner mig fett tjock. och MH fyller år på fredag så hon ska ha 17 tjejer hemma hos sig innan vi drar ut. och man vill ju knappast vara tjockast av 17 tjejer. sen ska vi dra ut och då ska jag träffa B med..

måndag
1 liten skål med yoghurt
1 liten skål med mjölk, flingor
träning -

tisdag
2 knäckemackor med ost, 1 liten skål yoghurt
en liten skål med mjölk,fingor
2 vita mackor med kräftskjärtor
träning: 1 h PW



tänk alla gånger

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger

Tänk alla gånger som jag saknat någon att hålla om
Men somnat ensam, trasig, precis som vanligt
Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär
Och alla gånger som jag drömt att du var här

Tänk alla gånger som jag hatat min far
För att jag sagt "jag älskar dig", men inte fått något tillbaka
Men dina nyktra stunder är faktiskt allt jag behöver
Och pappa jag är stolt för jag vet att du försöker

Tänk alla gånger som kärleken satt mig rakt i skit
Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
Tänk dig en värld som rasar
Tänk dig människor jag älskat, lärt mig hata
Tänk alla gånger som jag varit ensam
Tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
Tänk dig ett liv i tårar, när man blivit sårad



torsdagens planering

Träna
Jobba med projektet all day
ring pappi om pengar


känner mig oerhört deprimerad, ensam och värdelös idag. vill bara hem till pappa. det är så fridfullt och härligt där. men han vill ha en BF helg med sin tjej den jäveln. vill inte bo hos mamma längre. jag kan inte vara mig själv här.
det är som att gå på nålar hela tiden. Om ni har sett the O.C har ni sett min familj. jag = marissa, mamma = julie, pappa = jimmy.


onsdag

FAKKING FAKkkk FAKKKK. dagen började skitbra. bra fukost, bra lunch..men sen bestämmer jag mig för att hoppa över middagen och ta någon frukt istället eftersom jag vill känna mig hungrig.
Det känns bra på något sätt. det var fan det dummaste beslutet jag gjort på länge!!!! kommer hem till MH för vi ska ha filmkväll. hon hade dukat upp med chips, blandgodis, choklad och ALLT ni kan tänka er. vad tror ni jag gör? trycker i mig så mycket jag kan såklart. skit bra verkligen. spy kunde jag inte göra heller. blev nojjig att hon skulle höra. så nu sitter jag här med uppsvälld mage med spyan i halsen.
så vad har jag lärt mig av det här? skippa ingen fukking måltid. du kommer hetsa.

här är en bild på mig när jag vägde 65 kg. tyckte själv jag var as tjock då. och nu väger jag 70 kg.
hej dubbel tjock...


tisdagens uppdate

ush, första dagen i skolan idag. iförsig lite skönt att komma tillbaka till lite struktur.
slutade tidigt och drog in till stan med NG. köpte en as snygg vinter jacka på H&M. ni vet lite sådär michelin gubbe stuktet, svart, glansig med skärp i midjan oh yeah.
gah, B ringde mig mitt under matte lektionen och smsat mig hela dagen. ÅÅH jag vill träffa han. han e så snyygggg.. men vem skulle vilja ha mig. nä han förtjänar ett snyggare jag..och så äter jag som en häst. får bli bättre imorgon!

fan vad mkt mat det blev idag!!

2 knäckemackor med smör, skinka, liite lättyohurt (150 kcal)
1 ugnsbakad kycklingfilé, 1 dl kokt ris, ngn curry creme fraishe sås. (400 kcal)
2 knäckemackor med räkost (200kcal)



nu lägger vi oktober bakom oss

asså det här lovet har nog det galnaste lovet i hela mitt liv 4 dagars hårt festande av 7. halloween var helt grymt, var på hemmafest hos en kille med bästa killkompis och MH. jag var en katt mjaoouu. jag har gråtit många tårar över S. jag vet att han fortfarande gillar mig. det har FG sagt med. om jag är med någon annan kille springer han fram till FG och frågar ut henne vem han är. 
nu är det en ny månad. hur underbart är det inte. de här månaden ska bli min. jag ska ha kotroll över maten, träningen. jag ska fokusera på mig. jag ska bli den syggaste tjejen ever. S ska allt få se och ångra sig.
B håller fortfarande på och smsar. jag tror jag ska ge han en chans. eller ge mig en chans snarare.

nu ska jag läsa era bloggar och låta mig inspereras, trösta er, kommetera.
were in this together biiiatches (;

RSS 2.0