sommaren är DONZOE.



idag insåg jag verkligen att sommaren är över, donzoooe! imorgon är det 1 september och idag det var KALLT, regnet piskade i mitt ansikte och det var mörkt långt innan klockan 9. inga mer sena sommarnätter i fiskebäck med kompisarna i bara en klänning med alcohol och grillning vid havet, inga mera utseserveringar med mina scchteeekiga brillor, en drink i handen och avnjuta en cigg i den andra.
fast höst kan med vara mysigt iförsig. ah det är nog ordet för höst. MYSIGT. stora halsdukar att gosa in sig i, sitta på café med vännerna medans regnet snattrar utanför.

matschema dag 32 - måndag

frukost - sooov

mellis -

lunch - 1 liten kycklinfile med stekt lök och paprika blandat med mjölk och kryddor, 1 dl ris

mellis

middag - 1 kycklingklubba (ganska stor) i örtsås med en halv dl ris

kvällis

träning - 1 h MRL pass

have it on the outside, have nothing on the inside

så var man hemma hos mamma igen. helgen har bestått av FEEEST, alcohol, shopping, fika, och vart med dem bästa helt enkelt. igentligen borde man inte klaga. skolan går skitbra. inga familjeproblem. garderoben är utökad med mycket fina plagg. har världens bästa kompisar. jag har en kille (K) som e hur rolig, snygg som helst (som jag vet dem flesta inte skulle tacka nej till) efter mig. men ENDÅ vill jag klaga. endå känns det står som jag står på botten och alla andra på toppen. tack vare mitt FEETTT. nu har jag lovat K att träffa han nästa helg. jag vill verkligen träffa han. men samtidigt fattar jag inte hur han kan gilla mig. killen har verkligen ALLT. han kanske kommer ihåg mig fel? nä det blir svält och massa tripps till solarieöarna hela veckan!!

kontrollfreak

måste medge att jag är lite av ett kontroll freak. kan inte lägga mig om inte..
-jag vet exakt hur morgondagen ser ut, planer, vad jag ska ha på mig, vad som måste göras osv
jag gör alltid en massa listor för att inte tappa kontroll och bockar sedan av när det är gjort. jag måste ha kontroll, annars mår jag inte bra.
jag gör listor om te.x min eknomi, matintag, vad jag måste köpa i stan, allting som kretsar kring skolan.
för när jag gör en lista dagen innan och jag gör allt på den, då må jag bra. då har jag vart duktig.

gör ni också massa nedrans listor hela tiden eller e jag galen?

p.s åker till pappa imorgon. vet inte när jag kommer tillbaka, stay strong sålänge girls <3

matschema dag 27 - torsdag

frukost: 2 knäckebröd med skinka & smör, thé

mellis:

lunch:

mellis

middag: thaimat i stan

kvällis: 15 fucking kr lösgodis

värdelös


dagen började härligt. strosade runt på stan med NG och MG, lunchade (thai) och satte oss på café (tog en cola light). sen bar det iväg för att träffa MH. gick in på willys..köpte lösgodis för 15 kr och år upp hela skiten. UÄÄÄ ÄCKLIIIIG. VARFÖR? varför?? TRÄNING & SVÄLT imorgon säger jag bara...............



godmorgon



08:40 - träffa FJ och få min laddare
städa hos pappa för pengar
14:30 - möta MG i stan och fika

matschema dag 26 - onsdag



frukost: VÄLDIGT LITE lättyoghurt med havrefras (allt var typ slut), 1 nekatrin

mellis:

lunch: 1 liten kycklinfile med stekt lök och paprika blandat med mjölk och kryddor, 1 dl ris

mellis

middag:

kvällis: 1 koppe thé


not gonna fail


Vaknade upp 11 idag med tanken "jag måste ha godis" hela dagen har jag suktat efter choklad. hela dagen har jag tänkt köpa 200 gram choklad och trycka i mig framför tv:n. men helt plötsligt vaknade jag till liv. VAFAN tänker jag med? jag ska inte ha någon choklad! jag ska ju bli smal och snygg. jag ska ju kunna sätta på mig vad jag vill inom ett par veckor. jag ska ju ha killar sukta efter mig. händer detta om jag äter någon jävla choklad? NE. istället har jag städat hela mitt rum, hall och toalett hos mamma (har min egna lilla etta som är kopplad till mammas lägenhet) och sen satte jag mig ute i solen och tog en cigg istället. *klappar mig själv på axlen*


hon till höger, brun, slimmade jeans, litet linne med bar rygg. det ska bli jag. det ska det!




matschema dag 25 - tisdag

frukost: lättyoghurt med havrefras

mellis: 1 nektarin

lunch: 1 halv hönekaka med 1 stegt ägg och ketchup

mellis:

middag: 2 korvar emd bröd och ketshup

kvällis: nudlar

OMG vad jag ätit idag -.-

first day in shcool



hade bara matte B idag med en 2:a klass. verkar vara en riktigt skön klass! lite jobbigt att en tjej i min gamla klass har en brorsa som går i denna klassen..hej ryktet kommer gå..men samtidigt fakk it lixom! är där för min skull och känns as bra!
drog till pappa sen och tvättade fönster.. vad gör man inte för pengar asså haha.

från taggad till..

otroligt NERVÖS..shit. imorgon..

matschema dag 24 - måndag

frukost -

mellis -

lunch - thai inne i stan (kyckling, grönsaker, lite nudlar)

mellis - kaffe latté

middag - skål med lättyoghurt och lite havrepuffar

kvällis

träning - 5 timmar i stan??

eh dessie må va störd i huvudet men hennes kropp, wow



skolan one more time, imorgon händer det!

okej, några av er vet att jag ska gå ett fjärde år i gymnasiet. mådde väldigt psykiskt dåligt sista halvåret tack vara problem med pappa osv som gjorde att jag inte pallade trycket. men nu är jag mer taggad än någonsin!! och det är dessa ämnen som jag ska läsa om;
filosofi
matte B
marknadsföring
gympa
projektarbete
webbdesign

var i stan idag typ 5 timmar idag  med MG och en till tjej. hittade så sjukt mycket fint. klarar inte av att inte vara rik längre!! fick hem massa nya skolgrejer och en cardigan iallfall.

why cant I be a bitch?

världens fest hemma hos en kille i näset idag. mår bra när jag gör mig snygg och går ut och har kul .. men FJ mår jätte dåligt bakis, mensvärk osv. kunde inte bara lämna min svaga lilla vän här aldeles ensam. så här har jag suttit på min feta röv och käkat toblerone på en lördag?
pistol någon?

konstigt underbart


igår så drog jag, min bästa killkompis SL och the usual gang och grillade, drack, lyssnade på musik och hade jätte trevligt! efter många timmar bestämde jag, SL och hans killkompis att vi skulle dra hem till min bästis FJ. där satt vi och bara snackade och hade det mys. vi bestämde oss för att gå och lägga oss vid fem tiden. alla vi sov i samma säng. jag låg längst ut och bakom mig låg SL..vi låg sked. det kändes konstigt för att vi bara ska vara kompisar men endå har jag aldrig känt mig så trygg i hela mitt liv. jag flyttade ifrån han lite men då ryckte han tillbaka mig. det kändes så jävla bra med han stora muskliga arm runt mig och ihopvirade fötter...

back!

oh no, I aint dead! min dataskärm gick sönder i förrgår så jag har inte haft nån tillgång till data.
känns som om jag failat med maten dem här 2 dagarna..alldeles förstora portioner! MEN jag har vart grym på att träna :D tränat varenda dag den här veckan förutom i måndags då. känns så sjukt jävla bra. har feting träningsverk nu. känns bra!

tisdag - dag 19


frukost - 2 kokta ägg + grönt thé

mellis -

lunch -

mellis -

middag - 1 kycklingfile med stekt paprika, lök blandat med mjök och kryddor. 1 dl ris.

kvällis: vindruvor, pepsi max

träning 1 tim spring/powerwalk/hopprep på gymmet

good girl good day

wow vilken duktig dag jag haft idag!  ätit bra (publiseras snart) rensat HELA vinden och sprungit upp och ner som en galning = SVETTIGT, solat och blivit riktigt brun och vart nere på gymmet en timma! sen skriv J på msn med. för mig e det en BIG deal okej? :D
nu ska jag käka vindruvor och kolla hur det gått för er sötnosar! :)

förresten funderar jag på att bli blond..



FITTA FITTA FITTA FITTTA

uppdate; okej, så jag ahr lite ångest över inlägget och jag och mamma är kompisar nu. men jävlar vad hon kan gå mig på nerverna..

vi har redan vårt första bråk, jag satte mig vid datan för ah.. ni vet varför, skriva här. hon kommer in? aha? så här sitter du ja?? när ska du växa upp? du beter dig som en 15 åring. väx upp!! ska ite du ringa rektorn? ska inte du träna ? skule inte du bli fit denna sommaren? ser jag inte att du har
mamma jag har precis gått upp...jag försöker vakna brukar inte gå upp så tidigt
ÅÅÅH tidigt, första gången i livhistorien..


DIN JÄVLA FITTMORSA HOPPAS DU DÖÖÖÖR!!!! VILL DU SE PÅ SMAL SÅ SKA DU FÅ SE PÅ SMAL DIN JÄÄVEEEL JAG SKA BLI SÅ SMAAAAAL TILLS JAG INTE FINNS KVAAAAAR DÅ KANSKE DU ÄR NÖÖJD DIN JÄVLA EX ANORKIKER!!!!

ja sitter och gråter, bra start på dagen ÅÅÅÅÅH.

åh nej

mamma är ledig.. NEEEEEEJ. borde mer kalla henne psycho bitch control freak ex anoreriker...FAN. vill vara själv. vill kontrollera mina egna dagar. ÅÅÅÅH.

daydreamer

ush dålig uppdatering jag ve!t men jag har bara vart hemma hos kompisar och vågar inte riktigt blogga då ifall denna blir upptäckt. har vart helt konstigt dem senaste dagarna. sådär..djup. tänkt på mitt liv i dåtid, nutid och framtid. levt i någon drömvärld där allt blir som jag vill. speciellt i kärleken och min vikt. jag är verkligen en sån drömare. aja, hemma hos mamma nu. SKÖNT. nu blire träna träna träna som gäller!

hoppas det går bra för er huns! :)

vill med kunna gå runt sådär.


party party ångest ånget

okej så dagen började som planerat. men jag kunde självklart inte bara stanna hemma och vara duktig. drog hem till FJ och förkrökade sen mötte vi upp massa people i stan och kollade på europe. jävlar vad mycket folk. hela avenyn vad smockad! sen bar det det vidare ut på krogen. där jag träffade i princip alla jag känner helt sjukt. till och med K. jag måste berätta om honom. vi har vart kompisar sen vi var små. han gav mig min första kyss. han är en av mina bästa killkompisar. MEN han är kär i mig. det är jätte jobbigt.när han tittar på mig med den där blicken får jag putta på han och be han lägga av.. var hemma klockan 5 och sov till 3. härligt.
något om inte är så härligt är att jag käkade en skål med glass och en bulle igår + alcohol. jag kunde bara inte hålla mig. HELT SJUKT. vaknade upp att jag fått min mens..ÅÅH jag hatar att jag alltid failar dagen innan mens. så nu sitter jag är med min uppblåsta mage...

godmorgon huns!

underbart väder ute! såhär ser dagen ut för mig:
ner till stan och köpa fritidskort
åka och träffa rekorn
sola
träna

vet inte om jag vill festa alls nu innan skolan börjar. känns som om jag bara vill vara hemma och vara duktig med mat och träning (vilket sabbas ganska bra när man e borta med vänner och ute och festar)

en underbar låt att sätta på på morgonen

dag 14

frukost - 2 dl vaniljyoghurt (0,5% fett)

mellis

lunch - 1 nudelpaket

mellis

middag - kycklingfile, paprika, ris

kvällis -

träning - 1 h MRL pass

pretty skinny happy





HAPPY

J SKREV PÅ MSN :D

dag 13 - onsdag - FAIIIL

frukost - 1/4 hörnekaka med skinka (var hemma hos en kompis och dem hade bara onyttigt..)

mellis -

lunch - 1 cheesburgare i stan med bortplockat bröd (pank, 5 timmar i stan, vad ska man göra lixx??)

mellis

middag - ungbakad lax med iiite färsk pasta

kvällis - 1 persika


avundsjuk

FJ hookade upp med SL bästa kompis på festen. han gillar henne...jag är avundsjuk. har lixom alltid kollat in han ett år men inte tänkt mer på det men nu när han är intresserad av henne fick jag en klump i magen. FAN nu får jag sluta. jag ska vara GLAD för hennes skull hon är världens finaste kompis...

du är kille jag är tjej, lets make out!

igår så var jag, N, MG, FJ och en till tjej B och 5 killar, SL och 4 andra hemma hos N och grillade, drack och hade det jätte kul :) en av killarna var ju wesly! (från inlägget "3 saker jag måste berätta) det var verkligen så kul att träffa han igen. vi gick iväg och satte oss och pratade om allt. vi har ju ett speciellt band eftersom vi gått igenom saker tillsammans och det första han säger är bah" du vet att om det är någonting så kan du alltid ringa mig, även om det är mitt i natten, ALLTID" så jävla gulliiig! aja hookade upp med en kille där utan att jag viste varför igentligen. det var mest typ: du är kille jag e tjej lets make out! haha alcohol asså... alla sov över så det var jätte mysigt faktiskt.

aja är hemma hos FJ nu med en till tjej så nu måste jag gå och vara social, PUSS!

detta har jag levt på idag :)


3 saker jag måste skriva innan läggdags..

1. vad har jag gjort? VAD FAN HAR JAG GJORT?? kom hem till FJ och hetsade allt vad jag kunde. det är knappt att jag vågar skriva det. ni kommer se ner på mig..men detta ska ju vara en blogg av ren ärlighet så här kommer sanningen

1 slize paj med grädde
200 gram choklad
1 nudelpaket
pommes med räksallad
2 glas cola 
2 glas cider

vad kan jag säga..jag tappade kontrollen helt. jag är så SVAAAAG vad fan är mitt problem? hatahatahaaataaa mig själv, tänkte spy, men vet ni vad? jag förtjänar inte att lätta på ångesten. jag har tryckt i mig allt det här då får jag stå för det helt enkelt. sitta här och pinas... imorgon blir det vatten och frukt som är tillåtet! plus massa träning

2. jag kom på att jag måste träffa han killen från i midsommras...glömde mina favorit gladiatorsandaler hos han..FAN

3. WIHO, idag fick jag ett överraskade samtal från wesly. vi kände varandra i ca 1 år när vi var små eftersom min pappa och hans mamma dateade ett tag. han har blivit SÅ snygg. jag bjöd han till grillfesten hos N på måndag. exitteedd

SL och - 1 kg :)

Igår ringde SL mig ( min bästa killkompis)  och frågade om jag ville hänga med och grilla. så det var jag, 3 killar och en till tjej. jätte mysigt faktiskt. men det är endå lite så här weird stämning mellan mig och SL. igår när vi låg på filten och kollade på stjärnorna höll vi om varandra och det kändes faktiskt mer som vänskap.. jag vet inte. än så länge skulle jag inte göra något för att förstöra det vi har..
gått ner ett kilo btw!

back off boiiee


Om det är något jag inte klarar av, så är det killar som är FÖR på. det äcklar mig när det blir någon slags desperation. jag träffade en kille i midsommras och vi har snackat sen dess. men på sista tiden har han vart överdrivet intensiv om att han vill träffa mig. han kan skicka ett sms och innan jag ens hinner svara så skriver han på msn också fast än jag är "inte vid datan" det får mig mig bara att bli otroligt OFF. men ska ge honom en chans endå tänkte jag. försöka prova på något "nytt" eftersom det går åt helvete med dem killar jag brukar falla för. haha

to do list

sola
städa
mani & pedi
tona & klippa  håret
träna på gymmet

jag känner mig...

ensam, jag känner mig så otroligt ENSAM, uttnyttjad, värdelös..alla killar jag nånsin börjat öppna mig för har lämat mig. antingen för någon annan , bara ville se om dem kunde få mig eftersom jag är otroligt svårfångad, eller ljugit grovt för mig. jag kommer aldrig bli älskad. jag kommer aldrig hitta någon. jag önskar jag kunde hitta någon som jag gillade som gillar mig tillbaka...

panikångest

Idag åkte jag och mamma ut till havet. låg där och stekte 10-4. i början var det typ inget folk så det kändes inte jobbigt att ligga där och pressa med min fettokropp. jag trängde undan det så gott jag kunde. och vet ni vad det värsta är? min mamma har den SNYGGASTE kroppen nånsin. inte snyggaste kroppen för sin ålder.. utan snyggare kroppen än dem flesta 20:åringar..
men sen när jag satte mig i bilen och kände hur mina lår klibbade ihop, hur fettet dallrade..så bröt jag ihop inombords. jag kände hur tårarna rann unden solglasögonen men tittade ut så att mamma inte såg..
ska äta lite fisk md grönsaker snart innan jag drar ner på gymmet! SKA BLI SMAL!

beach snygg





vill vara snyggast

om det går bra för mig med träningen, eller lyckas hålla mig undan från onyttgheter så säger jag aldrig det. kanske till och med drar en lögn om hur mycket onyttigheter jag har ätit. jag vet själv hur mycket det sporrar än när någon kompis är duktig och jag vill inte ge det till dem. är ni likadana eller är jag världens största ego som vill vara smalast? skäms...

hemma hos mamma



SKÖNT! nu är jag hemma hos mamma igen. har inte ätit så mkt idag men endå helt fel grejer...pasta, rostat vitt bröd..jeesh.. så nu blir det ner till gymmet och svetta loss!! :D förresten, underbart väder.... hörs later, puss

snabb uppdatering

ursäkta att jag uppdaterar så dåligt men jag är aldrig hemma typ. klarade gårdagen GALANT!! klappa mig själv på axeln enna (; ska iväg på tacosmiddag med massa kompisar idag....men nu kommer FJ tillbaka. stay strong  puss

filmkväll

städat HELA dagen hemms hos pappa för pengar idag. skitbra träning att städa faktiskt, iallfall när man gör det så hektiskt som jag haha. är hemma hos FJ nu och fixa mig lite. ska på filmkväll med några andra och bara mysa. kommer säkert vara hur mkt godis som helst där..och jag som vart så duktig och bara ätit lite middag idag. GAH, känns inte som om jag kommer kunna hålla mig...

tacksam

jag är inte populärast, snyggast, rikast, eller hittat min prins.. MEN jag har världens bästa vänner.

mg - hållt ihop sen vi var 2 år gamla!! i vått och torrt har vi gått igenom ALLT tillsammans. det går inte ens att beskriva som vänskap. vi är syskon. för hur mkt vi än bråkar eller tycker olika så älskar vi varandra. den här tjejen är så otroligt STARK och jag beundrar hennes moral här i livet. hon är som en ett berg. det går inte att flytta på henne. hon skulle aldrig ALDRIG kunna såra mig och har aldrig gjort och hon är alltid ett knippe energi.

N - för lite över ett år sen. när jag aldrig trodde jag skulle hitta en till riktigt bra kompis. så fann vi varandra. det sa bara klick så var det vi. det går inte en dag utan att vi hörs av på ett eller annat sätt. vi förstår varandra, vi är likadana. vi tänker detsamma.

FJ - vi har känt varandra sen vi var små. men för 3 år sen blev vi riktigt nära. den här tjejen är den SNÄLLASTE tjejen man nånsin kommer träffa. en tjej man inte släpper. det finns inget ont i henne över huvud taget.

MH - har hållt ihop sen förskolan! finns ingen som har så sjuk humor som hon och jag. med henne kan jag skratta tills jag gråter.vi är så otroligt olika till sättet och kompliterar varandra perfekt.

alla dessa tjejer är så unika. jag älskar dem allihopa och jag är så tacksam att jag har dessa tjejer som jag vet alltid kommer finnas där, som vet allt om mig, som innerligt vill mig väl och älskar mig.

en kärlekshistoria

för att jag vill med uppleva kärlek, vackert..



dag 3 - söndag

frukost: 1 polarmacka med skinka, 1 glas juice

mellis:

lunch:

mellis: 1 rostbröd med skinka

middag: 2 små fläskfilebitar, 6 bitar av stekt potatis

kvällis

träning

det jag hatar mest med att vara hos pappa...det finns INGET nyttigt över huvud taget hos honom, och så har man bakisrus som bara suktar efter massa gottigheter och så finns det hur mkt som helst...ny vecka imorgon. då får jag skärpa miiiig



dag 2 - lördag

frukost: varma koppen
 
mellis:

lunch: körsbär

mellis:

middag: 1 1/2 potatis, 2 småå fläskfilebitar

kvällis: alcohol...

natt; FYLLEKÄKADE!!!! en liten pommes med räksallad.

träning: 45 min gym

i got screwed

det var verkligen skitkul ute igår och jag kände mig as snygg. ni vet sådana dagar när allt bara stämmer. det var jag och N o massa killar, underbart! oavsett om det fanns massa snygga snälla killar där som verkade intresserade tänkte jag bara på J. jag skickade sms till han halv 11 som vi hade bestämt och först så svarade han och undrade  vem det var, eftersom han hade tappat bort alla sina nummer. jag sa att det var jag och då svarade han inte!!! ÅH jag får panik! nu ska jag verkligen skita i killar och fokusera på mig själv!
vi drog på efterfest hos en av mina bästa kompisar frädde. vi råkade träffa henne när jag FYLLEKÄKADE en liten pommes... med räksallad. STUPIIID. var hemma typ 5. as lyckad iallfall!

utgång och överdrivna förväntingar!

här sitter jag halvmålad, lyssnar på musik och är med en av mina bästa vänner N. ikväll blir det utgång med N:s pojkvän, en av mina bästa killkompisar S och hans kompis C. OCH VET NI?? jag kanske kommer träffa J. skrev till han på msn. och han e så jävla social och frågar saker med hela tiden. så beter sig väl inte en ointresserad kille? han ska iallfall ut ikväll också så jag skulle höra av mig.. IIIH! I WANT TO MEET HIM!

lördags planering!

- göra klart min städning hemma
- träffa N och träna
- be pappa om en tusenlapp
- sola solarie
- träffa vännerna och ut på krogen

RSS 2.0