snabb uppdatering

ursäkta att jag uppdaterar så dåligt men jag är aldrig hemma typ. klarade gårdagen GALANT!! klappa mig själv på axeln enna (; ska iväg på tacosmiddag med massa kompisar idag....men nu kommer FJ tillbaka. stay strong  puss

Kommentarer
Postat av: Miny

Svar på kommentar: Nej, men blir verkligen inte lyckligare som rikemansunge. En del vill ge sken om det, andra inte. Pengar kan inte få dig att älska dig själv och det kan inte få dig att bli älskad av andra för den du är. Mina föräldrar är otroligt ytliga människor och har haft svårt att visa mig kärlek, min far har alltid köpt mig saker när jag varit ledsen, i stället för att krama mig och säga att allt blir bra.



Med pengar kan man som rikemansunge göra sig själv glad tillfälligt, och det går lätt överstyr. Jag har många vänner som ligger i riskzonen för ett fett shoppingmissbruk, de är trasiga och ledsna människor innerst inne som döljer smärtan med saker. Förr eller senare brakar de ihop.



Nej, jag anser inte att man som rikemansunge är lckligare än andra som har mindre pengar, tvärtom så tror jag att de som växer upp i medelklassen blir starkare och vettigare människor utan tendens att bli förblindad av pengar.



Lycka till, stay strong <3



2009-08-04 @ 20:15:37
URL: http://anafighter,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0