when friends become familiy


Den här dagen har inte kunnat vara bättre. solen strålade och det var dags att inviga mina nya converse och ray bans. först var det stan med mina classmates, sen fika med N. sen gick vi till en affär mitt i stan där min bästa killkompis S jobbar. dem har inte så mycket att göra på dagarna eftersom dem säljer mest vintersportsuttrustning. skidor m.m. så vi hängde där med 2 av hans killkompisar. haha vi satte på oss affärens rullskridskor och åkte några varv mitt i stan! sen kom S på den brilijanta idén att skriva på en stor kartongbit "HAHA ni måste banta tjockisar!" och stå och hålla upp den i gymmet mittemot affären. roliga reaktioner där. vi stannade kvar efter stängningstid och lyssnade på musik och drack lite öl. sen skulle killarna iväg och kolla på förlunda matchen någonstans och jag begav mig till FJ och MS och bara degade hos henne hela kvällen. och NU är jag hemma. vet inte vad jag hade gjort utan mina underbara vänner asså. det hjälpe runder tuffa tider som detta.

och jag veta att jag är SÄMST på att svara på era kommentarer, skriva vad jag tränat och ätit osv. men jag har inte haft någon ork alls till det, men det kommer snart.. och er kommentarer VÄRMER. massa kärlek till er<333

but you're were fucking that girl next door, what cha do that for?

Godmorgon huns!
fortfarande knappt någon sömn, för mycket M i huvudet. så jag bangade första lektionen. så här ser dagen ut för moi:

lektion: 11:25-12:30
sola
träna

 


fast det var så kort romanskan inte äta
kan inte sova
kan inte skratta
kan inte gråta

ennu en gång gick jag på det, trodde att jag kanske hade hittat det folk kallar kärlek. och ÅH vad det kändes bra. jag gillade allt med dig. sätter du drog dina fingrar i mitt hår, pussade mig på pannan när jag halvsov på ditt bröst, dina mysiga kyssar, sättet du pillade med din piercing i läppen. dina tatueringar, din underbara varma lena kropp, dina underbara godmorgon sms. du gav mig smak på allt jag nånsin viljat ha för att sedan rycka det ifrån mig.
helt plötsligt var du tillbaka med ditt X. hon som du lovade och svärde på att du inte skulle gå tillbaka till. du hade inte ens respekten att säga det till mig, du ignorerar mig. som om jag aldrig betytt något. en sak är säker. jag kommer aldrig släppa in någon igen.

god morgon

ush, regnet snattrar mot fönsterutan. hm, bättre än snö iallfall men viill har VÅR. Är stört nervös idag. ska på jobbintervju..wish me good luck guys..

 

to do list
skola: 09:10-12:30
jobbintervju 14:00
åka till pappa och hämta mp3
träna


cool day yao + matschema

Nu har jag haft inbackning i mitt hår, fixat naglarna och smörjt in hela min kropp i bodyshops bodybutter och BUS. bästa man kan göra nära humöret är lågt. fick reda på att jag vann 800 kr idag! alltså 800 kr extra där här månaden, najs! han tyvärr inte träna idag. fyfan vad segt. ska träna imorgon iallfall. min kropp dör snart annars. nu när M börjar sakta men säkert börjar försvinna från mitt hjärta börjar jag hitta tillbaka till mig själv och vad jag vill. GÅ NER I VIKT! i sommar vill jag se ut som audrina..så fin, såå fin.

 

in

2 sesamknäckemackor m smör, skinka, keso, 1 ägg (200 kcal)
kycklinggryta m ris (300 kcal)

dagens intag: 500 kcal

 


hej och godnatt


hello hunnybajs!
jag har säkert sagt 100 ggr att jag ska komma tillbaka, komma in på rätt spår. men jag har bara behövt vara deppig ett tag.
direkt när jag är påväg att glömma M så hör han av sig. jag vet inte ens vad han vill med mig. han hörde av sig i torsdags..och nu ser jag att han har blivit kompis med sitt psyk ex på facebook? what the hell?
skolan har vart helt sjuk med. eller snarare är. enda jag gör är och pluggar. all stress med skolan och M har gjort att jag ser ut som ett psykfall. men NU ÄR JAG TILLBAKA. ska träna och bli duktig igen. man mår så jävla bra av det. har suttit och kollat på the hills och vart med FJ hela dagen. audrina är lätt en favorit! ska sova nu.. hörs imorgon bejbs <3

M

Det här är svårt att förklara
Kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
Bara rakt ut, det är min dåliga vana


För det blir så ibland, jag vet
Det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel
Passionerat men okontrollerat, ha - idioter

Och jag vill bara känna hur det känns
Tänka tillbaka, bara minnas konsekvent
På den stunden vi hade, tankar,, ditt eget, din lukt i din nacke
Pussar och skratten, sista gången som vi delade en spliff på balkongen, satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
Du sa: "Jag kan dra vårt lass"
Det kommer funka, måste funka
Nånstans där så finns vår plats

Kommer funka, måste funka
Nånstans där så finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7


Åh, shit vad jag älskar dig..
Trots att jag knappt visste vad de orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag, det gick för fort, vi vände blad
Från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända avDET VAR EN GÅNG EN SMAL TJEJ

här är jag i en fjortispose
jag vägde 64kg
jag hade xs i linnet
strl 25 i jeans
lika lång som jag är nu, 177 cm
ta mig dit igen?


I SOMMAR

NU..
..lägger jag M bakom mig
..lägger jag deppigheten bakom mig
..lägger jag vodkan bakokm mig
..lägger jag tårarna bakom mig

för det är snart sommar, det betyder att jag ska vara så jävla smal och brun! jag ska springa runt med mina gladiatorsandaler, korta lösa t- shirts och mina slitna korta jeansskjorts och visa upp mina superlånga supersmala ben som får varenda kille att tappa hakan. jag ska tona mitt hår ennu mörkare som kommer få mina gröna ögon att lysa tillsammans med min bruna hy. jag ska festa varma sommarnätter i tajta små blommiga klänningar med drink i ena handen och cigg i andra. jag ska ssshteka på stranden med mina girls och lyssna på MGMT, david guetta & thomas lundin och njuta av att det är sommar.i'm back for good bitches


jag har haft en svacka. en svacka där jag vänt mig till alcoholen och festat bort problemen. jag vet inte vad som hände mellan mig och M. en dag hördes vi bara inte och vi råkade träffa varandra ute på krogen. han bettede sig som ett svin och gör det fortfarande. vi smsar fortfarande, men jag vet inte ens vad jag vill längre. smsen har gått från varma och käleksfulla till typ..tja, hur e läget? jag vet verkligen inte vad som hände. det vände över en natt.
men fuck det nu! det finss hur mycket killar som helst! jag är way over his leage endå (;
NU tillbaka till fokus på träning, mat och skola och er såklart <3

så här känner jag EXAKT nu, varenda jävla mening


jag vill dö, jag kommer dö..

i hjärtsorg. M tycker inte om mig. han tog mitt hjärta och slängde iväg det. självklart. vad trodde jag? att det faktiskt kunde bli något? PATETISKT.

skada mig snälla, annars gör jag det själv.

 

provet gick bra idag tror jag. allting går ganska bra just igentligen.. men mitt liv är endå stress.
jobba med företaget, gå i skolan, plugga, sök jobb, ha ordning hemma, träna, bli smal, vara med M , vara med kompisar. stresstresstress!!!! 
var precis påväg att träna när mamma kommer hem och påpekar drygt att jag inte tagit upp posten på golvet. då bröt jag ihop fullstädigt och jag har inte tagit mig samman sen dess.
jag bara gråter och gråter och gråååteeeerrrrrrrrrrr. sen gick jag till kylskåpet och tryckte i mig lasangette. BRABRABRA FUCKING GREAT. jag som hade vart så duktig. vill bara skrika, slåss, skada mig själv. DÖÖÖÖ. varför tycker M om mig? jag är pateiskt, äcklig. röka kan jag inte göra heller hos mamma. helvettee!!

 

kaffe, yoghurt ~ 100 kcal
liten kycklingklubba ~ 60 kcal
2 fiskfilér i ugn med morotter, lök ~ 200 kcal
lasangette ~ 300 kcal

 

dagens intag ~ 660 kcal

 

 

 


kärleksabstinens

 

Ni är ju fan för underbara!! tack för alla peppande kommentarer. <33 tränade i gymmet igår och åt okej. slutade väl på 300 kcal. mitt liv är fortfarande superstressigt men försöker andas så jag inte går in i väggen. har prov idag på hela mitt projektarete. hej skita på mig? haha.
M tjatade skit mycket på att vi skulle träffas igår men jag hann verkligen inte. var tvungen att plugga..har inte sett han sen i söndags nu men det känns som 2 veckor haha.
känner endå att viktnedgången är alldeles för långsam. så det här är får jag enbart äta nu;

youghurt
kaffe
cola light
sallad
frukt
kyckling
fisk
keso

 


mitt nya liv börjar idag istället


förlåt att jag inte uppdaterade igår men jag var med tjejerna hela kvällen sen så sov FJ hos mig. hon ligger och sover bakom mig nu den gullungen. blev ingen träning igår så har ganska mycket ångest idag. gårdagen slutade i ca 600 kcal bara för det. SUCK. sjukt stressigt i skolan nu. och hur hanterar jag det? jag förtränger det och skiter i det. typsikt mig. men jag ska fan ändra mina tankar en gång för alla. JAG KLARAR DET HÄR.

♥ träna
♥ jobba med företaget
♥ plugga på projektet

in my head a tuesday morning - my shadowI have a really dark side
A dark side that I was born with
A dark side who just wont let me go
so I have to keep it
but I try to keep it as deep inside of me as possible
but it want's to come ut
all the time
it's like a war in my mind
sometimes I win
but somtimes it does
and when it does..
its like life turns to pain
love turns to misery
and I start to feel nothing
but here is the thing
after a while..
my shadow and I are no longer in war
I joined my shadow
we start to work together
I start to like the feeling..
of selfhate and isoloation.
it's my comfort
beacuse don´t know how to be happy
but I do know hot to be sad..

ny månad, nu kör vi!!

vi i sommar tjejer?

trots alcohol, fyllekäk och choklad i helgen stod vågen på minus 1 kg morse!! kvaliteteten på mitt matintag har ju inte vart särskilt bra men kvantiteten har vart superlåg plus träning och massa dans på det. så det är väl darför. på fredag SKA vågen stå på 67 iallfall!


Dagens planering
♥ gå upp 07:00
♥ plugga
♥ lektion 12:40
♥ skriv ut enkät
♥ träna
♥ möta upp micca kl 5, köp armband
♥ plugga projekt

RSS 2.0