VALBOOORG


är lika med..cortegen, underbar stämning  i hela götet och grillning med alla :D FJORTIZZFYLLLAA here i come! skolkade från skolan idag..blöö. ångrar mig redan.

skriver ut


jag har kommit fram till en sak. jag mår inte bra psykiskt. jag har hela tiden trott att det här med M var det som tog knäcken på mig. men det sitter djupare än så. jag är trött på att ha ett stort ångestmåln över huvudet utan att ens veta varför, jag är trött på att aldrig kunna somna eller sova bra en enda jävla natt, jag är trött på att vakna upp fylld med tårar ögonen. och fast jag vet att jag har kompisar och en familj som älskar mig och stöttar mig till 110% procent. så kan jag inte fatta varför dem tycker om mig, eller vad dem ser i mig. jag är LIVRÄDD att bli övergiven. att dem någon dag helt enkelt tröttnar på mig.för ärligt talat känner jag mig som en börda eftersom jag har OTROLIGT jobbiga humörvängningar...och jag tror att M förstärkte just det. jag trodde på allvar att han verkligen tyckte om mig. och sen försvann han bara så där. jag är trött på att vara missnöjd med mig själv. jag har en mamma som haft ätstörningar och har i princip hela mitt liv sagt åt mig att jag inte duger som jag är, och en pappa som är (var) alcolist. men jag har aldrig verkligen pratat på riktigt om detta. eller tagit itu med vad det har gjort mot mig.

efter det här med M. har jag gått tillbaka till mitt "gamla jag" fyller upp tomhetskänslan med mat och supa bort hjärnarnan fredag och lördag. jag saknar han så OTROLIGT mycket. jag har aldrig låtit mig falla så för någon innan. jag blir nästan rädd för mig själv att jag saknar han så. fast jag tror inte igentligen att det är just HAN jag saknar. det är närheten och kärleken jag saknar, med hans ansikte på.

men jag MÅSTE verkligen börja träna. jag mår så bra av det. det är som ..terapi typ. sen dra ner på alcoholen/ festandet. plugga mer. sen har jag UNDERBARA 4 bästabästabäästa kompisar. kan inte ens beskriva med ord hur mcyket dem betyder för mig. dem är min familj. dem känner mig. på riktigt. och dem får mig alltid på bra humör. det är när jag är själv eller hemma som jag blir sån här.

känns redan bättre nu när jag fått skriva av mig lite..



DEPP


jaha. och så vaknar man upp på fel sida. från en natt med svettiga mardrömmar. vart illamående hela dagen. har bara käkat lite lasange i skolan. kan inte äta. kan inte le. är blek ful äcklig och stressad. massa i skolan nu. kan det bara vara sluut?!?!

FJ - verldens besta kompiz


ÅÅH HEJ MINA UNDERBARA LÄSARE! jag har bott hemma hos FJ i helg och vi har haft placet för oss själva så jag har inte haft tid till uppdate.
den här helgen har vart en massans skoj med festfestfest och mer fest. tänkte ta det lite mer ingående imorgon! och jag vill bara säga att det INTE är jag på bilden i "matchema träning - onsdag" inlägget. utan det är paow! eftersom många av er missuppfttar när det är jag och inte på bilder ska jag göra en kategori med bilder på mig. så ni vet vilka bilder på bloggen som är jag o inte! helgen har vart katastrof när det kommer till maten. SKÄÄMS :(

är skit trött så jag orkar inte skriva upp ingående vad som ätits..men det har vart bra, lite fisk o lite ägg typ..och sen blev det MRL pass med. nu ska jag sova. gonatt <3

inget tålamod


god morgon huns
är ledig idag och har precis ätit en nyttig frukost med mamma. asså jag får panik på min tjockhet. jag vill bara gå ner nununu!!! jag var ju på väldigt rätt väg att nå min drömkropp för ett tag sen, innan det sket sig med M. men JÄÄVLAR, äntligen börjar jag få tillbaka tagget. till att bli fit. ska medverka i en kortfilm nästa fredag med. måste hinna gå ner något tills dess.

to do list
städa
plugga
träna
fika med NG

matchema & träning - onsdag


2 knäckebröd, skinka, 1 ägg (150 kcal)
2 ekliga korvar, 2 stekta ägg med lök (300 kcal)
mcchicken junior med bortplockat bröd (200 kcal)
1 kotlett, ris, sås (200 kcal)

träning
crosstraining (-600 kcal)

dagens intag - 250 kcal

blev jäkligt mycket mat
idag men har hållt igång från 8-21 med så det kanske inte är så konstigt..

grym dag so far


YÄY :D fick VG i mitt projektarbe!! guh vad glad jag blev!! sen gjorde jag matteprov idag med som kändes helt ok! fan vilken BRA dag. nu ska jag ner och gå på stan med världen bästa FJ, senare blir det träning! puss

känner mig som dvärgen trötter

förjävla mycket i skolan nu asså. har knappt någon tid att sätta mig vid datan. men det börjar se ljusare ut nu så jag ska försöka komma tillbaka. saknar ju er. nu blir det nana kudden. första gången jag lägger mig innan 12 sen..säkert 3 månader sen. bjuden på en cambild med i grym kvalitet! iråånii


SAKNAR DIG M ditt svin

I GAVE MY LIFE OVER TO U
AND U TURNED AROUND
AFTER ALL THAT WE BEEN TROUGH
I WAS YOUR REBOUND


matchema & träning - onsdag


cornflakes mjölk (100 kcal)
kycklinggryta (300 kcal)
korvgryta (300 kcal)

crosstraining (-500 kcal)

dagens intag:200 kcal

onsdag

sorry för ingen uppdate igår, men drog till pappa och bara degade på bryggan med tjejerna. failade ganska hårt med :( 4 gifflar, 2 rader choklad och 6 kr lösvikt..käkade dock ingen mat igår och jag tränade..så hamnade nog endå på ganska lågt intag..
idag är det sola, träna och plugga som gäller!

 


tisdagens planering

god morgon <3


♥lektion: 09:15-10:30
♥lektion: 11:25--12:30
♥träna
♥sola (irl)
♥plugga filosofi

star strong today girls!

matschema & träning måndag

WOW vilken underbar dag! riktigt varmt. underbart att gå runt i converse och låta skinjackan ligga i väskan. alla låg ute och stekte på rasten i skolan. riktigt mysigt. sen träffade jag NG en snabbis i stan där vi satte oss vid vattnet bland folkmassan och njöt av värmen och tog några cigg. sen bar det av till gymmet, och när jag gick därifrån vid 9 tiden var det fortfarande VARMT ute!! lovelovelove


in
2 knäckebröd, 1 ägg, skinka (150 kcal)
kycklingbagutte (300 kcal)
lasangette (300 kcal)

ut
träning gym: -600 kcal

dagens intag: 150 kcal

start monday with sunshine and a smile

god morgon! underbart att vakna av att solen skiner in i rummet. ÅH älskar nya veckor, nystartnystartnystart! så här ser min måndag ut:

lektion 12:30- 14:00
lektion 14:15-15:00'
MRL pass 19:20-20:20

KOM IGEN NU TJEJER, inget mer fail! i slutet av maj går man runt med sommarkläder! det är inte ens långt. kvar.


tårar på tangentbordet


när musiken stängts av
när vännerna gått hem
när man tagit sin sista cigg
när helgen är blott ett minne
då kommer det tillbaka.

VÅREN ÄR HÄR OCH DET HAR JAG SETT TILL ATT FIRA!!

varning för lång och ointressant text för dem ointresserade!

torsdag
jag FJ och 2 andra bruds drog upp till ----- där en tjejkompis B har sommarhus. taggade och laddade med alcohol och partyhumöret med oss!! vi kom väl upp dit vid halv 6 tiden där en pojk vid namnet R hämtade upp oss skjutsade oss den sista biten. han är granne med B så det var gött! jag trodde typ att vi skulle komma till någon liten sommarstuga, men det var verkligen hur stort och fräsht som helt! det var massa rum med dubbelsängar, stort fräsh kök, vardagsrum och stor altan. SHTEEEK. efter att ha ätit så var det dags att fixa sig och knäcka det första ölen och sätta på musiken. sen kom R tillbaka och 2 andra killar. det var i princip det roligaste natten i mitt liv!! musik, hoppa stittsmatta och spela fotboll mitt i natten, kortspel, shot efter shot!! haha. när klockan var 6 på morgonen var det dags för alla att gå och lägga sig.

fredag
alla vaknade vid 11 tiden för att en viss pojk inte kunde sova och kände för att väcka alla! solen STRÅLADE och det var riktigt varmt. hela dagen bestod av att alla låg ute på altanen, rökte, lyssnade på per gessle och bara solade. RÅGÖTT. kvällen bestod av att åka runt i R:s bil och besöka gravar och "hemsökta" hus haha jävlar vad töntiga vi är men sjukt kul var det.

lördag: solen strålade även idag men nu vare dags att åke hem. SJUKT TRIST. på kvällen träffade vi dem där 2 killarna som vi träffade uppe i ---- för dem var här i göteborg och kände en kille som borde mitt på avenyn så vi drog dit och festade. var väl hemma vid 4.

3 riktigt goda minnesvärda dagar!

matchema & träning - onsdag


2 knäckemackor, skinka och lättvaniljyoghurt (100 kcal)
1 caffe latte (100 kcal)
2 fläskfilebitar, 1 klyftpotatis, sås (200 kcal)

träning i gym (-600 kcal)

dagens intag: (-300 kcal)

GOD TRÖTT MORGON


ringa chefen

plugga filosofi
träna
fika med N

jag saknar..

känslan efter att ha tränat stenhårt på gymmet varje dag en hel vecka
känslan när dagens mat och träning gör att man hamnar minus i kcal
känslan att att säga "nej tack" när man blir bjuden på godis
känslan när kläderna börjar hänga
känslan när man ställer sig på vågen och den visar minus
känslan av KONTROLL

det var bara en månad sen detta var mitt liv. innan det sket sig med M. nu är jag tjock IGEN. 70 äckliga kg visade vågen nu. det var nog det jag bheövde göra. ställa mig på vågen. FYFAN. nu fakking jävlar. ska inte göra er besvikna. back to the old me!!



helgen!

fredag
blev ingen grillning. för dålig väder! fick bli tacos inomhus istället haha. var väldigt trevligt och mysig endå. kändes endå lite jobbigt att vara där eftersom Xet (!!!) bor i huser brevid. menmen!

lördag
STRÅLANDE varmt väder. tog båten ut till ----ö och firade påsk där med MG och hela hennes familj. mycket mysigt! sen åkte vi tillbaka in till fastlandet på kvällen, fixade oss snabbt och drog till FJ som skulle ha hemmafest. den pågick heeela natten och morgonen fram till 10 eller något. eller då drog dem sista partygästerna hem haha.

söndag:
haha eh sova bort hela dagen var det som gällde här. tänker fortfarande på M. FJ var ledsen över sin pojk hon gillade. vi kom fram till att bajsa på killar! eller dem 2 iallfall. fast det är ju lättare sagt än gjort..jag tror det har skitit sig mellan M och xet. med tanke vad det står på hennes facebook och så..HOPPAS! haha

asså tjejer!! jag har ätit så mycket onyttigt. jag har gått tillbaka till mina gamla spår. tränar knappt, bryr mig knappt vad jag har stoppat i min mun. kännt som om jag inte har haft något att leva för endå så kan lika väl vara äcklig...men VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED? jag var så jävla duktig...för bara typ 2 månader sen. jag gick ner ett kg i veckan. och nu..tillbaka till mitt gamla feta jag. det här går inte. jag VÄGRAR vara the fat girl i sommarrrrr. bara ta nya tag!! ska vara duktig och plugga och träna och äta bra nu!!!


IRL tjejer visar hur sommaren ska se ut








grillning med boys


hej babes.
eftersom det är FF hos N idag blir det grillning och öl hemma på hennes altan som gäller! dem har precis byggt ett utekök på altanen så jag och N ska stå för maten! det blir jag, N och boysen J,C,S, och hennes 2 bröder. kommer bli skit trevligt tror jag (:

ah just det, från och med nu ska jag se till att jag inte hamnar i underläge när jag träffar någon kille. jag ska inte bli för känslomässigt involverad och jag ska inte visa han att han redan har mig. oavsett om han har det. och direkt om jag märker att han tappar intresse, så ska jag inte jaga..utan bara skita i han.

matchema & träning - 1 april

in
2 polarmackor med leverpastej (200 kcal)
lax, färsk pasta, sås (400 kcal)

ut

träning
crosstrainer (-400 kcal)

totalt: 200 kcal

I want to be free, baby you hurt me.


Inte nog med att han har förstört min mentala hälsa.. jag sitter här och är tjock också. jag kan känna och se hur mycket jag gått upp.. vågar inte ens ställa mig på vågen.
jag skiter fan om det är påsk!! jag ska inte äta mycket för det. plus att jag alltid får pengar istället för godis i påskägget..nej man allvarligt, hur kunde jag låte en kille stå ivägen för det jag ville mest? och hur kan det fortfarande rinna ner tårar för min kind?

NY MÅNAD IDAG!
efter denna månaden är det MAJ! FATTAR NI? maj!!
NU JÄVLAR.

RSS 2.0