jag skiter i alla andra killar, det var ju dig jag ville ha S...

jag kan inte fatta det, för 1 månad sen träffade jag dig i baren och bara visste att det var dig jag ville ha. trots att jag inte kände dig bjöd jag hem dig hem till mig och vi pratade i timmar innan vi bytte nummer och sa hejdå.  
flera gånger träffades vi efter det och vi insåg att vi var så otroligt lika på alla plan. jag har aldrig kännt så starkt för någon som dig. du var så otroligt speciell och unik.
vi båda var blyga men trots det försökte du, men ennu än gång stötte jag bort en kille tack vare min osäkerhet. jag hade bestämt mig att det var dig jag ville ha nu. men en ny flicka stod redan vid din sida och kysste dina läppar.
jag skriver detta med tårar i mina ögon. jag har förlorat dig, jag är försen. jag kommer aldrig hitta någon som dig och tanken på att det aldrig kommer bli du och jag känns lika hårt som att trycka in en kniv i min mage och vrida om. jag skrattar och ler när jag täffar dig men inombords skriker jag så högt som jag kan. men ingen hör, INGEN.
jag bryr mig inte hur lång tid det tar. men någon gång ska jag berätta för dig hur jag känner, någon gång..


vill du fika idag?

så stod det i smset jag fick av B imorse. jag gillar han verkligen, att han är en snygg jävel på 190 cm är oftast inget någon tackar nej till. men jag kan bara inte just ju. jag måste bli nöjd med mig själv för att klara av att gilla någon. jag sa att jag hade massa att göra några dagar framöver så jag kan inte just nu.. ÅH.


i'm sorry I couldn't be your angel
But I'm not perfect


planering

träna med NG
Sola
åka till pappa
träffa FJ


ensam?

jag vet att jag har många finfina vänner som älskar mig och vill mitt bästa. men endå när kvällen kommer och alla gått o lagt sig, känner jag mig så OTROLIGT ensam, utanför, övergiven och längst ner i ranken. det känns som alla är mer värda och mer älskade än mig. jag vet inte riktigt hur ja ska förklara..hemsk känsla iallfall. känner ni nånsin detsamma eller liknanade?

matchema - måndag



10:00 - 2 mackor med kräftost
14:00  - kyckling paprika, lök, lätt creme fraishe, med pasta

ätit helt fel saker så detta får bli det "enda" som stoppas in i munnen idag

jag, snygg? VA?



okej, jag vet att jag inte är ful. men att jag är snygg är något jag sällan tänker om mig själv. i sociala sammanhang känner jag mig ofta stor och klumpig och absolut inte någon hot pieace of meat.
jag tror jag har hört den här meningen 10 gånger i helg  "varför blir du inte modell? du som är så lång och fin" men det mest otioppade var endå när jag var hemma hos en ganska nyfunnen kompis nu i helg. hon har 2 tvillingbröder i min ålder. 2 riktigt snygga, blonda killar. jag hade iallfall ingen aning om att dem här hetingbröderna existerade. så jag kom dit i fett hår och var allmänt sunkig. och hela tiden jag var där tänkte jag att dem måste tycka att jag ser förjävlig ut.
Nästa gång jag träffade henne så berättade hon att dem hade tyckt jag var AS snygg och att dem skojbråkade om vem som hade första tjing på mig. jag blev helt chockad!
varför tror man alltid så lågt om sig själv? varför trycker man alltid ner på sig sjäv? jag skulle aldrig göra så mot någon annan så varför är det okej att vara taskig mot sig själv?



lite uppdate & matchema

det blev endå en ganska trevlig kväll trots mitt festförbud. var i stan med NG, kollade runt på kläder och fikade. sen mötte jag upp MH och gick på gais - malmö matchen. stod där och hoppade och skrek i klacken.

dagens matintag
2 knäckemackor med skinka, smör, lite lättyoghurt
1 äpple, 1 kiwi
1 caffe latte
2 stekta ägg

snyggaste kroppen.



BORED


så imorse hade jag marknadsföringsprov & matte prov, kändes som det gick bra på båda iallfall. nu sitter jag hemma och käkar lunch bestående av en liten fruktsallad. den här helgen har jag ju lovat att inte festa NÅNTING och det kliar redan i kroppen..men jag kommr festa så mycket framöver att jag vill spara på lite pengar och kcal..
kolla här hur mycket jag ska festa som jag redan VET. sen kommer det väl plussas på massa spontana grejer med.

v43
Onsdag: 2 tjejkompisar fyller år: middag ute, sen utgång
fredag: MG fyller år, utgång
lördag: halloweenfest hemma hos mina killkompisars killkompis
v.44
fredag: MH fyller 18. världens jävla utgång!

paus

förlåt men jag orkar ingenting just nu. jag sover ingenting o nätterna. jag somnar ca 3, halv 4 på natten och går upp 6 igen. fattar inte varför! jag är inte deprimerad eller så, jag känner bara att mina tankar på att gå ner i vikt tar över allt annat. har 3 prov imorgon om känner att jag måste fokusera på dem än att sitta här och känna mig hungrig och svag.
jag har lovat mig själv att inte festa NÅNTING denna helgen. ska bli rå duktig från och med imorgon eftersom det är lov nästa vecka. då är det inget plugg utan bara fokusera på att vågen ska gå neråt.
ta hand om er <3

en dag hemma själv

gah, får panik. vågen är ute på vift. skulle ju vägt mig igår men den finns ingenstans att hitta. jag måste iallfall ner i vikt NU. jag är trött på att gömma mig och springa ifrån dem bästa killarna direkt när det blir lite seriöst.
men eftersom jag inte vill skapa något sjukligt beteende har jag gjort lite regler om hur jag ska äta för att inte fastna i något ohälsosamt beteende. lägger upp det lite senare.
jag hade en lektion idag men jag skolkade från den. kännde att jag behövde vara hemma idag och återuppta lite kontroll. typ städa, träna och sådant i min takt. helt själv med. underbart...

 



PAPPA

min pappa har alltid haft ett proeblem med alcohol. han har aldrig supit under vardagar när han jobbat, men direkt när det är semester eller helg så ska det supas.
när jag var liten fattade jag inte allvaret i det utan tyckte det mest var kul att jag alltid kunde vara själv hemma med min bästa kompis MG medans våra farsor va och söp. men ibland så fick ju mamma hämta mig såklart. för att han var så full att han knappt kunde prata.
men när jag kom upp i tonåren blev det värre. han kom full till jul och mina födelsedagar. jag var alltid lika chockad och besviken. jag levde alltid med hoppet att han skulle ändra sig.
missförstå mig inte nu. jag ÄLSKAR min pappa. han ringer mig varje dag, säger hur mycket han älskar mig. när han är nykter har vi det så himla bra och trots hans problem har han alltid sagt att jag är prinsessan i hans liv.
det blev iallfall värre och värre och för lite över ett år sen gick JAG in i väggen tack vare pappa. jag klarade inte av att se han så neralcohliserad som han var. det påverkade mig mycket mer än vad jag trodde. han började umgås med fel typ av personer och flera gånger hittade jag "brunt" liggandes helt öppet på bordet hemma.
jag var så arg och ledsen att själv blev deprimerad. jag sket i skolan. rymde till kompisar och festade hela helgerna långa. jag ville komma bort från verkligheten helt enkelt. men verkligeheten kom ikapp mig. ig i 6 ämnen när studenten närmade sig. som tur var fick jag gå om 1 år så jag fixar om mina ämnen nu.
iallfall, pappa träffade en ny tjej nu för ca 6 mnader sen. hon är bara 30 år, ingen alcohol missbrukare till skillnad från alla hans andra tjejer. hon är helt underbar! vi kommer as bra överens. nu har hon flyttat in här hos pappa nu så den här stora 2 våningslägenheten äntligen har blivit ett hem. och det bästa är..pappa rör inte en droppe alcohol! det känns faktiskt som en familj här hemma nu. vi åker till ikea, ute och äter på resturang och har värsta familjedagarna. det käns helt underbart. jag är så stolt över pappa och tacksam. för jag mår skitbra när han mår bra.


svar på tal

dessie
kan inte du lägga upp en bild på dej? (:
hej dessie! kul att du kommenterar. tyvärr vill inte jag ge ut mig själv här på bloggen och visa vem jag är. mest för att jag använder denna bloggen som min dagbok. jag tänkte iallfall lägga ut en bild på min kropp snarast för att kunna jämnföra sen när jag gått ner. jag bjuder på den här bilden så länge som togs i lördags. jag <3 vin!


helgen - the food way

helgen har verkligen vart tragisk när ner kommer till maten..

matchema - fredag

frukost: 2 knäckemackor med leverpastej, lite vaniljyoghurt
mellis
lunch: 2 stekta ägg, 1/2 kycklingfilé (tillagad i ugnen)
mellis
middag
kvällis
natten: fyllekäk på burgerking..
träning

matchema -  lördag
frukost: 2 rostade mackor med skinka och smör
mellis
lunch
middag: kyckling paprika, creme fraishe, med pasta
kvällis
natten: fyllekäk igen. jag vet jag vet..jag hade iallfall dansat och svettat hela natten..
träning: 40 min powerwalk + dansat hela natten?

matchema - söndag
frukost -
mellis
lunch - 2 rostade mackor med skinka
mellis
middag - pasta med räkor, lucking, curry
kvällis - 100 gram choklad
träning

helgen

fredag
en av mina bästa killkompisar fyllde år så vi hade fixat en överaskningsfest till honom. ni skulle sett hans ansikte när 40 pers stod i vardasrummet och skrek BÖÖÖH när han kom hem. fastnade för en kille som var snygg och jätte "svår" SÅ typiskt mig, leta efter den konstigaste, svåraste, mest mystiska killen i hela rummet och sedan försöka "få" han. aja vi var där från halv 8 till 2 sen skulle vissa dra ut. pallade inte. ja hade gått alldeles för långt in i dimman om man säger så, och killen visade inget intresse förutom att glo och slänga bort blicken när man kollade tillbaka. hade drama med F och några tjejer med men orkar inte dra den storyn.
 
lördag:
N kom hit så satt vi i köket lyssnade på musik, drack vin och hade trevligt innan vi skulle dra ut. fick för mig att sms:a B som också skulle ut med sina kompisar (en kille jag såg 2 gånger på stan och tyckte han var rå snygg, sen hamnade vi på samma krog en gång och då tog jag tillfället i akt att prata med honom. han var på mig ett bra tag efter men gav upp då jag inte gav något tillbaka..det var ett år sen nu) sen mötte vi upp F och 4 pers vid spårvagnen och drog ut på krogen. det var SÅ kul! träffade typ alla jag kände och det visade sig att jag och B hade många gemensamma kompisar. nu smsar han till mig igen iallfall. jag och N var hemma vid 6 typ.

skit kul helg!


snabb update

igår hände så mycket att jag får ta det när jag har mer tid. DRAMA iallfal
snart kommer N hit. vi ska sitta i köket, dricka lite vin innan vi drar ut. pappa och hans tjej får hålla sig på övervåigen helt enkelt haha.
hoppas ni har en bra lördskväll sötisar! puss

matchema - torsdag

frukost: 2 knäckemackor med leverpastej, smör + lite yoghurt (150 kcal)

mellis

lunch: 2 stekta ägg, en halv stekt lök (ca 200 kcal)

mellis

middag: kycklingfilebitar, nudlar , stekta grönssaker (300 kcal)

kvällis

ävrigt

träning: 50 min gym (-400 kcal)

to do.

Dagens planering
innan 17:00
-träna
-städa
-lämna in stövlar på lagning.
17:00 - 21:00
-tvätta
-plugga matte

Casandra Ventura AKA cassie, PERFEKT!!





matchema - onsdag

frukost: 2 knäckemackor med smör, ost (fanns inget annat) lite yoghurt (ca 180 kcal)

mellis

lunch: kycklinggryta med ris (champinjoner, paprika, kyckling, lök, mjölk, kryddor) ( ca 300 kcal)

mellis

middag

kvällis

övrigt: 200 gram choklad (spydde upp det lika snabbt igen...)

träning: 45 min band (-350 kcal) övat på olika  koegrafier hemma, (-200 kcal)

spy

efter skolan drog jag och tränade, blev ca 45 min. fråga mig inte varför men jag köpte iallfall 200 gram choklad (IGEN) och mölade i mig hemma. gick in på datorn och såg massa biler på finfina cassie. fick panik och gick in på toan och spydde upp allt...jag har aldrig spytt innan..jag tänkte inte ens. fick panik och bara gjorde.. vad är det med mig igentligen...


sämsta mat dagen...

dansen var riktigt rolig faktiskt och svettig. hela det huset hade bara en sån härlig stäming. det är typ dans/teater/fotboll/textil lokaler där. och alla är verkligen skit snälla plus att det känns som alla känner alla. har redan knytit massa nya kontakter. det är faktiskt mest killar som är där vilket förvånde mig.
AJA pappa kom hem med mat frå max gatukök idag. jag var så hungrig att jag bara tryckte i mig allt dirr. och när jag väl börjat äta onyttigt går hela dagen åt helvete. köpte 100 gram geisha och 100 gram fatzer och tryckte i mig. gav bort några rader på båda kakorna till pappas flickvän iallfall..
MÅSTE sova nu. måste upp 6 imorgon så vad fan gör jag vaken? pallar inte med mina sömnproblem asså.

matchema - tisdag - PINSAMT OCH ÄCKLIG

frukost - 2 knäckemackor med skinka, smör, lättyoghurt (150 kcal)

mellis

lunch - hamburgare, pommes på max... (600 kcal)

mellis

middag

kvällis - choklad ( 1000 kcal)

träning - 1 1/2 h streetdance ( CA -600)

nervöst

ska börja i streetdance idag. kommer antagligen vara äldst ( det är 15-20) men palla bry sig. det är en kul grej. förhoppningsvis gör jag inte bort mig totallt..


ge mig era bloggar?

har alldeles för lite bloggar att läsa, ge mig era då (:

matchema - måndag

frukost: 2 knäckemackor m smör, skinka, 1 glas yoghurt (ca 150 kcal)

mellis

lunch: 2 stekta ägg, (190 kcal) 1 dl coca cola (44 kcal)

mellis

middag: kycklinggryta med ris (champinjoner, paprika, kyckling, lök, mjölk, kryddor) ( ca 300 kcal)

kvällis: 1 plommon

träning: 45 min band (-400 kcal) + 30 min promenad med MH efteråt

snart kanske jeansen sitter sådär?



awsumley random

ibland har man bara TUR. det blev inget besök till pastaresturangen trots allt. vi kom dit så hade dem stängt på måndagar! helt underbart. detta gjorde iförsig att jag missade pumpen eftersom mamma fick laga mat istället. men tur var väl det. för när jag står där på bandet så ser jag D. en urgullig kille jag känt från förskolan till nian. sen tappade vi kontakten. jag vet att han var intreserad av mig men jag var omogen då och rädd för killar i ren allmänhet. han hade verkligen blivit SNYGG dem senaste åren, mer..MAN. han ställde sig iallfall brevid mig på bandet och började prata. jag tog hans nummer så vi kunde börja "träna" tillsammans.

god morning



har vart uppe sen halv 10 och pluggat. käns bra. vågen visar lite neråt men alldeles för lite..får bli hårdare denna veckan. vaknat upp med världens sämsta hy idag! har ALDRIG problem med min hy och nu känns det som det bara exploderat... har bara tagit det lugnt den här helgen. alltså inget festande/supande. har blivit alldeles för mycket av det sista tiden. även fast det kliades i hela kroppen känns det endå bra.
aja såhär ser min dag ut

plugga
sola
äta på en pastaresturang med mamma (kul??!)
träna bodypump

.


matchema - torsdag

frukost

mellis

lunch - korvgryta (korv, champinjoner, lök, tomatpuré, mjölk, ketshup), 1 dl ris

mellis

middag - 1 tunn kotlettskiva, ugnsbakade pomfrites, örtsås

kvällis - kaffe latte

träning - 50 min på gymet


till titw & iwantbones

skitkul att ni kommenterar! men jag har inte era lösenord till era bloggar :(

min kompis R, ballaste bruden i stan

drog som sagt ut igår med min kompis R. den här bruden är den snyggaste coolaste bruden nånsin. hon är blond, lång, brun, SUPERSMAL killerbody
(irl thinspo som fan).
sen till hennes personlighet. översocial, gör vad fan hon vill, inte rädd för vad andra tycker, bryr sig väldigt mycket om dem som står henne nära (vilket är väldigt få personer men är tacksam att jag är en av dem) hon är bara COOL helt enkelt.
jag var med henne hela dagen igår iallfall och idag är jag mer taggad än nånsin att gå ner i vikt trots mitt lilla snesteg igår. tack R!

FAIL FAIL FAIL

LILL LÖRDAG = KROGEN MED KOMPISARNA = MED MASSSA VIN = FYLLEKÄK PÅ DONKEN = JAG ÄR DUM I HUVUDET.

favorite thinspo part 1 - party





 

 

 


matchema - tisdag

frukost: 2 knäckebröd med leverpastej, 1 glas lättyoghurt

mellis

lunch: thai inne i stan (mest wokade grönsaker)

mellis

middag: 2 stekta ägg med ketshup

kvällis





killar kan inte få mig hel.


jag måste sluta tro att killar kan få mig att bli hel. jag bygger upp en bild att om han vill bli min så måste ju jag vara vacker och fantastisk. så om det inte blir som jag tänkt hamnar mitt självförtroende ennu lägre ner i botten.
jag måste börja ta hand om mig själv och inse hur bra och vacker jag själv är. man kan verkligen inte älska andra förens man älskar sig själv.

jag träffade aldrig ens S för det blev ingen utekväll. drog dock ut i lördags för att fira N.s pojkväns födelsedag. stötte på svin efter svin. hatar killar ibland. en kille försökte pussa mig på kinden men när jag ryggade tillbaka fast lät en annan killa pussa mig kallade han mig för jävla fitta.
den killen som jag lät pussa mig klickade jag direkt med. men när jag bad han passade min väska och kom tillbaka hade han bara dratt men min väska liggandes på bordet. som tur var, var inget snott förutom ett ciggpaket.

jag känner att det är dags att ta en paus från killar. VERKLIGEN. vart duktig och tränat och så idag iallafall. ska väga mig på söndag!

in school

ush, dålig uppdatering men jag bor hos pappa just nu och vi har inget internet där för tillfället.
det går bra med maten! belönar mig på andra sätt än att äta typ..sola, köpa ett fint plagg osv. slarvat lite med träningen men det får bli bättre med det nästa vecka.
kommer träffa S idag. Vi har inte snackat sen förra helgen. jag vet genom genemsa kompisar att han kommer vara på samma uteställe som jag idag bara. jag är nervös.
shit! lektion börjar nu men stay strong sötnötar!

RSS 2.0