antar att jag borde säga tack

jag ångrar mig ang inlägget nedan. på facebook läggs det upp bilder på dig vare sig du vill eller inte. du kan helt enkelt inte gömma dig för hur du verkligen ser ut. detta blev ett wake up call för mig. jag insåg hur grotesk jag såg ut i allt det där fettet. it's time for a change people.


Kommentarer
Postat av: J

Jag håller med dig, men samtidigt inte.. tycker det är respektlöst att lägga upp bilder på någon annan utan deras tillåtelse. Speciellt om de vägrar tabort dem om man ber dem. Jag mår sjukt dåligt av bilder på mig själv öht, och det är riktigt elakt när någon lägger upp en bild som är "uppenbart dålig". Men du har rätt, ångesten över foton finns ju av en anledning.

2009-11-25 @ 12:29:18
URL: http://fortitudointima.blogg.se/
Postat av: Tilly

Fy, jag tycker faktiskt inte om facebook. Den enda anledningen till att jag har det är för att kolla alla andras bilder och uppdateringar. Jag är för nyfiken för att kunna motstå sidan. Håller med kommentaren ovanför här, jag tycker att man inte får lägga upp bilder hur som helst på folk. Det känns som att folk bara vill lägga upp så fula bilder som möjligt på en. Typ bilder från fester eller något. På grund av denna "tagghets" undviker jag kameror. Jag avskyr när det står att "Blabla har taggat dig i ett foto".

2009-11-25 @ 22:37:25
URL: http://tillylee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0