beautiful



Miranda Kerr

lite av helgen

i fredags drog jag och M till hennes farmors stuga vid havet tillsammans med 4 killar och satt ute på altanen och drack och snackade enda tills 6 på morgonen. hur kul och mysigt som helst måste jag säga! skickade ett sms till J fast han svarade ikke så då bestämde jag mig för att gå loss på en as söt kille som kommer från spanien. brukar inte gilla utländska killar men han e så jävla fin. så vi satt och myste hela kvällen. sen la han ett täcke över oss och började smeka mig. fyfan vad jobbigt det börjar bli att försöka hålla sig till mr right....
idag så åkte jag till F och så loggade jag in på msn och J skrev värsta förklaringen till varför han inte svarat och var jätte social. men han är endå så JÄVLA mesig. jag försökte få med han ut och träffa mig men han gav en mille bortförklaringar.. suck.
träffade massa people ute och spelade brännboll på kvällen och sedan satte vi oss alla i 4 olika bilar och åkte runt till olika ställen haha. nu är jag och F hemma hos henne igen iallfall.
några dåliga saker då.jag har inte pluggat nånting i helg, pappa var full som vanligt och får mig må så jävla dåligt. jag kommer gå ut med SÄMST betyg så det känns som mitt liv kommer gå åt helvete...jag har inte tränat eller tänkt på vad jag stoppar i min mun över huvud taget...

J <3

long time ago people, känner inte att det är någon mening med att skriva att jag sitter uppe till 3 på nätterna och pluggar. sover 3 timmar och går upp igen och har lite mental breakdowns 3 ggr om dagen. tränar ingenting för den delen. tvek på att jag har gått ner tills på måndag men det är ju fortfarande lite tid kvar...
jag tänker på J hela tiden (från inlägget bad boy vs good boy). jag drömmer till och med om honom. han är inte så enkel som jag trodde. he got me all twisted and confused. han e skitintresserad ena sekunden och sen off nästa. fast om jag ska vara ärlig så gillar jag det... it keeps me intrested. nu skrev han på msn, yeeey!
hörs sen, puss

mina tankar



jag vara bara 16 år med förhoppningar på mitt nya år
ny skola, nya kompisar en ny identitet och så.

jag skulle vara bäst i klassen och vara vackrast fasten
det blir inte inte alltid som man vill för ångesten kommer fram på natten.

jag lekte glad i skolan. men livet hemma var en hora.
pappa var glad i spriten och mamma jätte sliten.
jag ville bara rymma, så jag börja synda. festa bort problemen var det nya grymma.

men det blir alltid måndag, och jag kan inte stoppa tiden så jag halka efter som en dag på isen.
lärarna dom bara pressa, plugga hela dagar verkar självklart för dem flesta.


brukar sitta och göra lite dikter sådär ibland när jag känner mig nere. och ni mina kära vänner är dem första som får veta om dem och läsa. dem består ju oftast av privata saker så...men här är jag ju endå anonym. bilden där uppe är väl vad ni kommer se av mig helt enkelt!

proud mama



vägde mig idag och vågen stod på -1 kg! GÖTT! det bästa är att innan jag började skriva upp här hur mycket jag vägde, så vägde jag 72 kg. så jag har gått ner 2 kg på 1 1/2 vecka :D

the party - bad boy vs good boy

okej, så igår hade Fräddi krök (även hon en av mina bästa kompisar, känt varandra sen vi var små men har blivit riktigt tajta det senaste året) både J och H var där. H är en kille som jag träffade på ett tidigare krök för ett par månader sen. han är SNYGGSNYGG, rolig, bad boy och allmänt ett dräggla-över-objekt. jag tofflade typ efter han under den kvällen
sen har vi J. han träffade jag nu på valborg. riktigt fin blond, blåögd snobb kille. härlig skön personlighet. inget skryt. inget jagärsnyggast ego. har haft kontakten med han sen dess.
nu var iallfall båda där framför mig. men den här gången hade jag inte ögonen för H utan för J. jag har precis vart på g med en kille precis som H så han hade jag inte ens i tankarna (typ..) jag visste ju precis vad han går för. fake it until you make it principen all over han. jag fick iallafall frågan vem jag tyckte var snyggast i rummet av motsatt kön. jag sa snabbt J. det var ju endå han som jag visste var värd att vara inresserad av (även om H:s utseende inte går att slå) efter det ballade han ut. H var på mig hela kvällen. gnällde över att jag inte tyckte han var den snyggaste killen. han blev besatt. helt plötsligt var jag den mest intressanta tjejen någonsin. han pussade på min kind hela kvällen (jag hade tydligt förklarat att mina läppar var off limit). pillade i mitt hår och var allmänt flörtig. men jag gick endå självmant till J under kvällen.
helt plötsligt drar H in mig på toa och låser. trycker ner mig på kanten av badkaret medans han sätter sig på toasittsen. han tittar på mig i en förbryllad mörk och nästan ledsen röst. han undrar om jag skiter i han för att jag tror att han är en player. jag medger att det är så LITE. sedan frågar han mig varför jag tror att han är det. jag sa att jag vet hans typ när jag ser det. att mina förra "kille" var precis som han (dem är as lika utseendemässigt med vilket gör det  hela värre) han säger att han inte alls är en player och att han bara haft sex med 3 personer. jag tittar och flinar och frågar om han tror att jag är helt dum i huvudet. han forsätter tjata om att det är sant och smäller till ena väggen inne på toan i frustration att jag inte tror på han. jag sa om du svär på din mamma så tror jag dig. han kollade mig i ögonen och svärde på sin mammas liv.
efter det går vi ut från toan och in i köket där det sitter några andra. han säger att han har haft sex med ca 6 personer eller mer. jag lutar mig fram och viskar i hans öra om han ljuger för dem eller mig. han flinar på mig och säger: eh va? jag har haft sex med typ 6 personer. håller inte räkningen precis. ..jag kände hur golvet under mig försvann, i det ögonblicket insåg jag att jag hade gått på det IGEN. IGEEEN mitt dum huvud. där hade jag suttit och sagt att han var lik en kille jag var kär i som ljög för mig. han visste precis vad han skulle göra för att få övertaget och jag gick på det.
jag tittade på han och upprepade ordet hur äcklig han var. precis när jag skulle resa mig tog han tag i mig och sa att jag inte skulle nån stans förens jag snackade med han. jag kände hur ögonen på mig blev vattniga och blanka. så började han messa med min hjärna igen. hur jävla mycket han tyckte om mig, hur snygg och smart jag var. och att han var rädd att om han hur många han hade haft sex med så skulle jag döma han direkt så han inte ens skulle ha en chans att få mig. jag på tittade på han som han var den mest patetiska personen nånsin (även om mina blanka ögon sa något annat) jag frågade hur i helvete ah  får ihop det i sin hjärna att sitta o dumförklara mig framför massa andra människor. som att jag skulle bry mig om en siffra mer än ärlighet. han sa att jag aldrig mer behöver prata med honom efter detta men att han tror att jag är så vacker och speciell men endå så jävla osäker att jag aldrig ens skulle kunna tro att han skulle kunna gilla mig så jag går till det säkra kortet J. (ursäkta men kan han läsa mina tankar??) sen gick han in i sovrummet och lade sig.
efter en timma när jag hade lugnat ner mig kände jag endå att jag ville att det skulle vara fred mellan mig och H. jag gick in i sovrummet och slängde mig i sängen brevid han. jag frågade om vi var homies fortfarande. han sa att han inte var säker eftersom jag lackade totallt på han. sen sa han att han faktiskt inte var den typen som har flickvän. jag sa att det var lungt för jag var endå den tjejen som inte har pojkvän. han flinade åt mig och lade sig lite närmare. jag kände hur mitt hjärta började klappa i hundra. han sa att han faktiskt kände något för mig och hur fin jag va. så började han stryka i mitt hår. precis där insåg jag att i det här ögonblicket måste jag välja. H eller J. jag hoppade upp fån sängen och sa godnatt. han frågade mig om jag nöjde mig med bara det där. ABSOLUT sa jag och gick ut.
då kom micca framspringandes och berättade att H hande sprungit runt och sagt att jag var kär i honom. haha han är ju patetisk. kände mig lättad över mitt val. jag gosade upp mig brevid J som hade sett att jag var lite nere innan. han tittade förbryllat på mig, frågade om jag var okej och tog min hand och kramade den hårt. nu är jag det det, sa jag.
<333

tårar på balklänningen



promenerade med mickz ute ett tag så nu känns det lite bättre iallfall. hon bor bara 50 meter ifrån varandra och även hon är en av mina bästa kompisar. vi lärde känna varandra i förskolan och vart tajta sen dess. jag skämst så oerhört att jag åt choklad idag. jag har ju köpt en balklänning som jag skrev i ett föregående inlägg men vad jag inte berättade var att jag fick panik. där stod jag med alla ögon på mig som skulle hjälpa mig sätta på den och syna och klämma. jag kände ångesten, tårarna i ögonen. jag ville bara springa in provrummet och slita av mig den. jag klarade inte av det. alla måste sett min äckliga fula kropp. jag vill kunna sätta på mig ett par snygga tajta ljusa jeans och ett vitt tajs linne och bara se stunning ut. och det är verkligen en dröm som ska gå i verklighet.

luuhuuuseeer


nej, jag kunde inte hålla mig. jag käkade upp halva chokladkakan. var det värt det? NEJ. att man aldrig lär sig..
är ledig imorgon, så jag får dra upp tidigt och träna. just nu håller jag på och tvätta sen måste jag sätta mig och plugga så jag hinner inte det idag tyvärr.

äta choklad, inte äta choklad, äta choklad, inte äta choklad...


wiho! provet gick helt okej idag trots att det var det svåraste jag nånsin haft. men vet att jag minst fick G iallfall :) synd att man inte kan känna lugnet efter stormen. nedu, stormen blir bara värre och värre enda tills efter studenten. då kan man se ljuset igen. om jag inte blir nedslagen av en blixt innan förstås -.-
så jävla mycket i skolan att jag måste i princip välja vad jag ska få dåligt i. simon sms:a iallfall och frågade om jag skulle på hans studenfest. tro fan att man ska det. tänker inte missa några av mina kompisars studenfester.
IALLFALL! vet ni vad som ligger på mitt skrivbord? 200 fucking gram choklad. hela tiden tänker jag: rör det inte, ät det inte medan min andra halva säger ät..ät kom igen bara idag...men jag ska inte! men om jag inte ska..varför kan jag inte slänga det då...?

återkommer...

detta är ingen proana blogg

YES, fick pengar av mamma så nu har har jag både cola light och cigg..WÜNDERBAR! plus att datan är tillbaka hemma. är så sjukt peppad att gå ner i vikt så det är galet. jag är 177 cm förresten för er som vill veta. jag vill bara klargöra för alla att detta inte är någon sorts ätstörningblogg utan en tjej som faktist har några kilon (massa feting jävla kilon) för mycket och vill gå ner dem genom att ändra livstil på ett hälosamt sätt! även om jag måste medge att jag läser proana bloggar för att dem ger mig pepp på något sätt... nu måste jag plugga vidare, har ett skit stort ekonomi prov imorgon om import,export, handel i världen, BNP och sådan skit!

snyygve kropp


löv my ciggs

i måndags åkte min data iväg på lagning så jag har inte kunnat uppdatera men har skrivit ner vad jag ätit här nedanför. bäst att passa på nu när jag sitter i skolan eftersom jag inte vet när jag får tillbaka den. ÅH vad dum jag var igår som käkade mjukglass seriöst! inget mer med det nu...
galet stressigt i skolan och något som hjälper mig är cigg. it's my homies you know. men jag har bara 1 kvar!!! och jag får inte pengar förens den 25.e...

the complaining bitch will return, so long!

me <3 mondays

ush, jag har vart riktigt dålig på att uppdatera men jag har vart med micca enda sen hon kom i onsdags och jag vill inte att hon ska veta om bloggen. anledningen till att hon var ledsen kan man summera såhär: ibland är föräldrar dumma i huvudet. Mitt nya nyttiga liv har inte gått alls!! vi har fikat, ätit i stan, hyrt film o käkat godis och i lördags drog vi hem till hennes farmors stuga i landet med 3 killar och festade = alcohol.
Det är darför jag älskar mådagar! en ny vecka, en ny start!

balklänning + M, min bästis



efter skolan idag träffade jag mamma och köpte min baklänning. den är svart, enkel och otroligt vacker! sitter lite väl tajt vid höfterna men det känns bara positivt för det antagligen kommer sporra mig till att gå ner! ska skriva ner maten för dagen sen tänkte jag. lättare att se vad man trycker i sig.

M ringde mig nyss, hon grät hysteriskt i telefon. det var något med hennes mamma så jag sa åt henne at åka hem till mig..undra vad som har hänt. M är en av mina bästa vänner, snarare som syster. hon och jag har hållt ihop sen vi var 2 år. innan borde vi på samma gård och hittade alltid på en massa bus tillsammans när båda var hos våra pappor som vi oftast var under helgerna. våra pappor var bästa kompisar och båda har något problem med alcoholen..så dem var alltid i en lägenhet och vi var alltid i en. det var hon och jag som gällde. jag vet inte vad jag hade gjort utan den tjejen om jag inte hade haft henne i min uppväxt.

rules to live by


så jag tänkte skriva ner lite hur mitt nya jag ska leva. min egna lilla bibel att leva efter helt enkelt tills studenten. sen blir det nog lite ändringar.

-inget godis/läsk
-ingen fet/snabb mat
-plugga minst 1 timma om dagen
-träna minst 3/ ggr i veckan

så, det ser väl ganska bra ut tycker jag. komer bli jävligt svårt dock. jag är chokladberoende..for real. äter säkert 200 gram om dagen och lever på läsk. mest för att klara av skoldagarna men alla vet ju att det inte funkar i längden.


time for a change



Okej, så jag bestämde mig för att börja blogga nu när mitt nya jag ska börja. jag är 18 år, oskuld, en hyffsat snygg tjej med några kilon för mycket. jag har aldrig haft en pojkvän, ett par killar som  man vart lite på G med här och var men inget som har vart i närheten av ett förhållande.
Det längsta jag gått med en kille är att strula. Dem flesta av mina tjejkompisar har haft en miljon pojkvänner, villket betyder att jag lyssnat på ca 1 triljon killproblem och sexhistorier villket har gjort mig till en expert inom området iallfall.
samtidigt som jag längtar efter någon att uppleva kärlek med och allt som kommer med det så kan jag inte med att släppa in någon. det är min kropp som är hindret. jag är lång tjej på 175 cm (om inte mer, får mäta mig snarast!) och jag älskar det. men jag älskar inte mitt fett. mina kompisar tycker jag är dum i huvudet som gnäller om kropp men jag visar mig aldrig, ALDRIG AAAALDRIG (vill verkligen understryka det!!) i underkläder. inte i omklädningsrummet, inte för kompisar, inte ens för mamma och ABSOLUT inte för killar. ni hör ju själva, jag kan ju inte fortsätta så här! min kropp, min livstil hindrar mig från att leva. studenten e snart här och för att inte tala om badsäsongen! villket kräver en drastisk förändring nu PRONTO.

RSS 2.0