day 1

14:00 - en banan

17:00 - kyckling i ugn, ris med spad från kycklingen, 1 glas cola light

20:00 - körsbär



nu har jag bestämt mig

jag ska bli så jävla SMAL!! wiho!

bad boy and the good booy again

i'm back, tjockare än tjockast. mer lost än någonsin. jag vet inte vem jag är längre. jag hookar upp med nya killar varje helg. inte sex, men endå. jag känner mig endå äcklad efteråt när dem går därifrån utan att ens titta på mig. jag har blivit besatt av att få uppmärksamhet av fel sorts killar. players, svin, bad boys you name it.
jag hookade upp med H (läs good boy vs bad boys inlägget nedan) när han dök upp på min fest och inte J. det var så hett så jag höll på och dö. nästan så att jag glömde bort att han va ett svin. men jag blev snabbt påmind när han satte på sig sina kläder och gick. utan att knappt kolla på mig. han vann. den jävlen vann mig..
nu har det gått ca 3 veckor sen j var hemma hos mig och jag blev småkär. vi har inte hörs sen dess. men han har aldrig lämnat mina tankar. kände att jag inte hade något att förlora och skrev till han på msn. han var glad och social...HAPPY

mitt hjärta klarar det inte längre

kom ni ihåg inlägget good boy vs bad boy? igår kom iallafall J hem till mig. jag mötte han på hållplatsen. han var lååång, brunbränd, blond och nyklippt. han hade sig en skjorta och trasade jeans. han var så snygg..
hela jag darrade för att jag var så nervös..vi satt på min balkong och snackade. det flöt på bra men det var endå väldigt nervöst i början. efter några öl och timmars pratande släppte det helt.
vi drog ner till hamnen och fortsatte vårt prat där. han höll om mig. flera tjejer ringde till han under kvällens gång och ville att han skulle komma på fest. jag sa åt han att han fick gå om han ville men han sa att han inte orkade för att det var så långt bort...aha? så han hade dratt om det var nära?
molnen drog in över land och vi bestämde oss för att dra hem till mig igen. jag sa att han kunde få sova här om han inte orkade åka hem. det började regna och då sa han att han inte pallade åka hem...JAHA? så om det hade vart fint hade du dratt???
vi la oss i min säng. jag kände att han ville kyssa mig. det var nu eller aldrig. vi hookade upp, läänge. sen sa han att var trött. vi somnade. han höll inte om mig..han väckte mig på morgonen och sa att han skulle dra sig hemåt. kramade mig och sa att vi skulle ses o höras sen var han borta. jag somnade om ett par timmar och sen loggade jag in på msn..där var han. men han skrev inte. jag väntade....tillslut kunde jag inte hålla mig och skrev till han. han blev "inte vid datan" och sen 2 min senare var han offline. jag känner mig totallt förvirrad!
det var  han somm ville träffas, han som höll om mig, han som stannade över natten, han som vile kyssa mig. men samtidigt gav han mig inget verbalt underlag att han tyckte om mig. alla hans argument att han ens var med mig var för att han inte orkade det andra...JAG PALLAR INTE BLI DISSAD EN GÅNG TILL. känner mig såå dum. trodde jag seriöst jag skulle kunna få en sån kille? jag som är så tjock och ful jämnfört med alla hans jätte snygga tjejkompisar. hur kunde jag låta mig själv ens tänka i dem banorna...

RSS 2.0